16 διευθύνσεις για gourmet σπιτικά τραπέζια

Κρεοπωλείο Νιώτης: Για ελληνικά κρέατα και για όλα τα καλά στη Βαρβάκειο

Φημισμένο κρεοπωλείο της πόλης, το οποίο, εκτός από τους χιλιάδες Αθηναίους, εμπιστεύονται γνωστά μεζεδοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια και ξενοδοχεία απ’ όλη την Αττική για τις προμήθειές τους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεοπωλείο Νιώτης
Κρεοπωλείο Νιώτης
  • Αρμοδίου 38-39
  • 2103231548

ΣΤο Κρεοπωλείο Νιώτης για ό,τι λαχταρά η όρεξη σε κρέας

Φημισμένο κρεοπωλείο της πόλης, το οποίο, εκτός από τους χιλιάδες Αθηναίους, εμπιστεύονται γνωστά μεζεδοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια και ξενοδοχεία απ’ όλη την Αττική για τις προμήθειές τους. Ο ιδιοκτήτης του, Θεόδωρος Νιώτης, φροντίζει για να βρείτε ό,τι λαχταρά η όρεξή σας σε κρέας, όπως χοιρινό από την Πρέβεζα, αρνιά από τη Λάρισα και τη Λέσβο, χοιρινά, κοτόπουλα, χειροποίητα πεντανόστιμα λουκάνικα, διάφορα αρτοπαρασκευάσματα και άλλα πολλά.

Με ανθρώπους φιλόξενους και εξυπηρετικούς, που είναι πάντα πρόθυμοι να λύσουν κάθε σας απορία, και που ενόψει εορτών ετοιμάζουν τα καλύτερα για το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, γαλοπούλες, ρολά, γεμιστά και άλλα πολλά! Ανοιχτά καθημερινά εκτός Κυριακής 06.00 με 17.00.

Extra tip: Το Κρεοπωλείο Νιώτης προμηθεύει με όλα τα καλά του και τη γειτονική, εντός Βαρβακείου, φημισμένη ταβέρνα Μαχαιρίτσα.

  • Αρμοδίου 38-39
  • 2103231548

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ