16 διευθύνσεις για gourmet σπιτικά τραπέζια

Food We Love: Ένα μαγαζί που αγαπάει τη γειτονιά του!

Ποιοτικά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Food We Love
Food We Love

Food We Love: βιολογικά όσο και συμβατικά προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς αλλά και εταιρίες του εξωτερικού

Η λειτουργία του ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2021 ως ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικών προϊόντων και προϊόντων υγιεινής διατροφής, με στόχο να προσφέρει στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Τον τελευταίο χρόνο οι άνθρωποί του προχώρησαν στη δημιουργία και φυσικού καταστήματος στην περιοχή του Αμαρουσίου, ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη των καταναλωτών να γνωρίσουν τα προϊόντα από κοντά.

Σήμερα, στο φυσικό κατάστημα διατίθενται βιολογικά όσο και συμβατικά προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς αλλά και εταιρίες του εξωτερικού. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε ποικιλία προϊόντων μανιταριών, επιλεγμένα εδέσματα, όπως χειροποίητα ντολμαδάκια ή βιολογικά προϊόντα της διάσημης πιπεριάς Φλωρίνης, εξαιρετικό τόνο Αλοννήσου, όσπρια Ελλήνων παραγωγών, διαλεγμένα ποιοτικά κρασιά με έμφαση στους Έλληνες οινοποιούς, βούτυρα ξηρών καρπών, superfoods, σνακ και γλυκά χωρίς ζάχαρη, μπάρες και βιολογικές πρωτεΐνες, καθώς και μεγάλη ποικιλία προϊόντων για παιδιά όλων των ηλικιών. Παράλληλα, προσέθεσε είδη μαναβικής και ψυγείου, με γαλακτοκομικά, κατεψυγμένα τρόφιμα και φυτικές επιλογές, όπως γιαούρτια σόγιας, όλα σε προσιτές τιμές. Αξίζει να το επισκεφθείτε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου