9 νόστιμα στέκια στο Περιστέρι

Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη: Ένα όνομα, ένας αιώνας παρουσίας!

Ίσως η μοναδική, παραδοσιακή χαλβαδοποιία όπου όλα κατασκευάζονται ακόμα στο χέρι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη
Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη
Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη
Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη
Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη
Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη
Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη

 Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη: μοναδικές γεύσεις στο κατάστημα του Περιστερίου

Ο Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη είναι συνυφασμένος με την παράδοση δεκαετιών της περιοχής, ξεκινώντας την πορεία του το 1924, λίγο μετά τον διωγμό στη Μικρά Ασία. Αποτελεί ίσως τη μοναδική, παραδοσιακή χαλβαδοποιία όπου όλα κατασκευάζονται ακόμα με πολύ μόχθο στο χέρι και πάντα με άριστες πρώτες ύλες! Λαμβάνοντας υπόψη τόσο τους διαβητικούς και όσους κάνουν ειδική διατροφή, αλλά και τους κλασικούς γλυκατζήδες που απολαμβάνουν τα λαχταριστά εδέσματα που βρίσκονται σε ιδιαίτερη ποικιλία, στο κατάστημα του Περιστερίου, συνεχίζοντας δυναμικά την πορεία και για τα επόμενα 100 χρόνια!

Συγκεκριμένα, η πρωτότοκη κόρη του κ. Νίκου, η Κατερίνα Γαβρίλη, εδώ και 15 χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές της, δημιούργησε και διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα του Χαλβά Δραπετσώνας (www.e-halvas.gr), αλλά και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε Google maps, Facebook και Instagram. Τον τελευταίο χρόνο έστησε κυριολεκτικά από το μηδέν το κατάστημα στην καρδιά του Περιστερίου, χωρίς διακοσμητές ή άλλους συμβούλους. Ακολουθώντας καθαρά το ένστικτό της, όπως κάθε αληθινά δημιουργικός άνθρωπος, διάλεξε και διαλέγει καθημερινά με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο όλα τα προϊόντα που θα δοκιμάσετε στο ζεστό, φιλόξενο και φωτεινό κατάστημα επί της Αιμιλίου Βεάκη 17, δίπλα στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως και στα 50 μ. από το μετρό στάση Περιστερίου. Και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Εκτός από τον εξαιρετικό χαλβά και ταχίνι σε χύμα και σε συσκευασμένο με δεκάδες μοναδικές γεύσεις, κατάλληλες ακόμα και για διαβητικούς, στο κατάστημα του Περιστερίου θα βρείτε μοναδικές γεύσεις παράδοσης, όπως τον υπέροχο Χαλβά Φαρσάλων με δική τους συνταγή, μπακλαβαδάκια, λουκούμια, υποβρύχια, σπιτικές βυσσινάδες κανταΐφι, Ισλί χωρίς ζάχαρη, κουρκουμπίνια και φυσικά τραγανά τουλουμπάκια.

Θα βρείτε επίσης παστέλια και μπάρες δημητριακών, τα δημοφιλή χαλβαδοκούλουρα, τις καρυδόπιτες και τις πορτοκαλόπιτες, τα πουράκια γεμιστά με ταχίνι, τα σουφλέ σοκολάτας και τις σοκολατόπιτες, αλλά και τα περίφημα κουλουράκια Red Velvet με χυμό από ρόδι! Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλύψετε διαφορετικές γεύσεις από ταχίνι, με φιστίκι, με σοκολάτα, με μπανάνα, με πορτοκάλι. Αλλά και πάστες ξηρών καρπών, όπως φιστικόπαστα, αμυγδαλόπαστα, φουντουκόπαστα και πάστα κάσιους. Υπάρχουν ακόμα εξαιρετικά βιολογικά μέλια κάθε είδους και χειροποίητες μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη.

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, αυτά που σας αναφέρω είναι μόνο λίγα απ’ όσα υπέροχα θα βρείτε σε αυτό το ξεχωριστό κατάστημα του Χαλβά Δραπετσώνας, που κλείνει μόλις έναν χρόνο λειτουργίας και έχει ήδη βρει θέση στις καρδιές σας!

Υ.Γ. Και μην ξεχάσω, οι άνθρωποι εκεί είναι τόσο γενναιόδωροι, που θα σας κεράσουν δωρεάν ό,τι κι αν λαχταρήσετε! Και πιστέψτε με, σε αυτό το μαγαζί είναι όλοι τόσο εγκάρδιοι και τα προϊόντα τους τόσο λαχταριστά, που δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις και τι να πρωτοαγοράσεις! Σίγουρα πάντως αξίζει μία ή και περισσότερες επισκέψεις σε αυτό τον υπέροχο χώρο που είναι στολίδι για την πόλη του Περιστερίου!

E-shop: www.e-halvas.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου