9 νόστιμα στέκια στο Περιστέρι

CAFÉ CAFÉ: Η all day εμπειρία που πρέπει να ζήσεις

Το στέκι που έκανε τη Βεάκη τον δημοφιλή δρόμο που είναι σήμερα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CAFÉ CAFÉ
CAFÉ CAFÉ
CAFÉ CAFÉ
CAFÉ CAFÉ
CAFÉ CAFÉ

Στο CAFÉ CAFÉ, στο Περιστέρι, για brunch, νόστιμα πιάτα και ωραία cocktails

Το CAFÉ CAFÉ δεν είναι απλώς στην καρδιά, είναι η καρδιά των δυτικών προαστίων! Κι αυτό γιατί από το 2006, που άνοιξε, άλλαξε τα δεδομένα της εξόδου στην περιοχή. Μετά από αυτό ήρθαν πολλά, αλλά αυτό είναι το Νο1 στέκι που έκανε τη Βεάκη τον δημοφιλή δρόμο που είναι σήμερα!

Γιατί πρέπει να βρεθείς έστω και μία φορά εκεί; Γιατί είναι ένας υπέροχος χώρος με homy πινελιές στη διακόσμηση, ανοιχτός με ζεστά χρώματα, που θα νιώσεις οικειότητα αμέσως. Ακόμη, γιατί θα απολαύσεις πεντανόστιμο brunch που σερβίρεται μέχρι τις 4 το απόγευμα. Θα δοκιμάσεις την κρέπα φάκελο με ζαμπόν, cheddar, σπανάκι, μανιτάρια και τηγανητό αυγό. Και σίγουρα την πιο trendy εκδοχή της μπουγάτσας σε pancakes, με real κρέμα μπουγάτσας και crumble κανέλας. Επίσης, ο καφές είναι εξαιρετικός και ξέρουν ακριβώς την τέχνη του για να ευχαριστηθείς κάθε γουλιά.

Στο CAFÉ CAFÉ ξέρουν και πώς να φροντίσουν την πείνα σου με μερικά λαχταριστά all day dishes με αγνά υλικά, όπως και χειροποίητη πίτσα. Δοκίμασε Pepperoni με σάλτσα ντομάτας, τριμμένη μοτσαρέλα, pepperoni σε φέτες. Ή τη Funghi με τυρί κρέμα, μανιτάρια πλευρώτους, λάδι τρούφας, ρόκα. Θα ξεχωρίσεις σίγουρα το πιάτο με φρέσκα ζυμαρικά cassaresse, το Pollo Funghi, με κοτόπουλο, λευκή σάλτσα μανιταριών, παρμεζάνα, λάδι λευκής τρούφας. Και φυσικά, θα πιεις μερικά από τα πιο experienced cocktails. Οπωσδήποτε το signature White Velvet με Smirnoff, λικέρ πράσινου μήλου, πουρέ αχλαδιού και φρέσκο χυμό λεμονιού.

Σημείωσε και κάτι ακόμα: Το εξαιρετικό service που προσφέρουν τα φανταστικά αυτά παιδιά. Δεν είναι μόνο η ταχύτητα, είναι και η θετική ενέργεια που θα εισπράξεις. Θα το βρεις ανοιχτό από τις 8 μέχρι τη 1 καθημερινές και μέχρι 4 τα Σαββατοκύριακα. Κάνε ένα follow στο Instagram για να μαθαίνεις νέα! Hot πληροφορία: Κάθε Κυριακή 90s party από τις 9!

www.cafecafebar.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου