9 νόστιμα στέκια στο Περιστέρι

Easy Peasy: Επώνυμος καφές, street food & cocktails με υπογραφή

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 τη νύχτα, θα απολαύσεις από brunch μέχρι φαντασμαγορικά cocktails

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Easy Peasy
Easy Peasy
Easy Peasy
Easy Peasy
Easy Peasy
Easy Peasy

Το Easy Peasy είναι το νέο στέκι στο Περιστέρι

Mόλις ήρθε στο Περιστέρι και τα έχει όλα: αυλή, καντίνα, ουφάδικο, µπαλκόνι και βέσπα (!), µα κυρίως θετική διάθεση και νοστιµιές για να γίνει το νέο σου στέκι. Από τις 8 το πρωί µέχρι τις 2 τη νύχτα, θα απολαύσεις από brunch µέχρι φαντασµαγορικά cocktails.Θα πιεις εξαιρετικό καφέ THREE CONTINENTS, τη νέα σειρά  χαρµανιών του Dimello, µε πιστοποίηση Rainforest Alliance.

Κάθε χαρµάνι αποτελείται από κόκκους 100% Arabica και περιλαµβάνει τις γεύσεις, τα αρώµατα και το ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε µιας από  τις τρεις ηπείρους προέλευσης.

Το χαρµάνι AMERICAS, ένα blend µέτριας οξύτητας, φέρει γεύσεις και αρώµατα από κόκκινα, κίτρινα και πυρηνόκαρπα φρούτα της Αµερικής, σοκολάτα και γλυκούς, ήπιους ξηρούς καρπούς. Το χαρµάνι ASIA, ένα blend χωρίς οξύτητα µε µεγάλη ένταση, µεταφέρει την ιστορία της Ασίας µέσα από τη µαύρη σοκολάτα και τα αρώµατα καπνού και µπαχαρικών. Και το χαρµάνι AFRICΑ µε άρωµα από γιασεµί, πορτοκάλι και λεβάντα, κιτρικά φρούτα, ανανά και φράουλα, ένα blend σχετικά έντονης οξύτητας, ιδανικό για τολµηρούς espresso και καφέ φίλτρου.

Ακόµη, θα βρεις αρκετές επιλογές για brunch, κυρίως πιάτα µε βάση το αυγό αλλά και τηγανίτες. Και θα φας φανταστικό Cheeseburger µε smash µοσχαρίσιο µπιφτέκι, τσένταρ, µαγιονέζα, κέτσαπ και πίκλα αγγουράκι ή Chicken Burger µε κοτόπουλο πανέ. Θυµήσου να δοκιµάσεις και Hot Dog µε καραµελωµένο κρεµµύδι, µαγιονέζα, τσένταρ και crispy pepperoni! Όλα θα τα απολαύσεις σαν γνήσιο street-food σε χάρτινο για να νιώσεις την απόλυτη οικειότητα µε το µέρος.

Και πάµε στα cocktails και µερικές Signature δηµιουργίες του bar manager Γιάννη Πλατανίτη. Θα βρεις σίγουρα το αγαπηµένο σου, όπως ένα LIFT OFF µε βότκα, κάστανο, νότες εσπρέσο και γεύση από λευκή σοκολάτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου