Θεματα

Let's Bubble, για ποτό ή φαγητό στην ταράτσα μέσα σε γυάλινα igloo με θέα Ακρόπολη

Τρία ιγκλού προσγειώθηκαν στο rooftop κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, μέσα στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να πιούν τον καφέ ή τα κοκτέιλ τους και να φάνε με φοβερή θέα

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bubbles

 Στο rooftop του ξενοδοχείου Neoma στου Φιλοπάππου τρως και πίνεις μέσα σε γυάλινες φυσαλίδες

Tα έχουμε δει σε ντοκιμαντέρ που δείχνουν τη ζωή στην Αλάσκα, -μικρά, λευκά, στρογγυλά "παγοσπιτάκια" κι απ' έξω ο Εσκιμώος με το ψάρι στο χέρι. Στις μέρες μας όμως τα ιγκλού τα βλέπουμε σε παραλλαγή στις ταράτσες κοσμοπολίτικων εστιατορίων ή σαν προτάσεις για μια εναλλακτική διανυκτεύρεση σε κάποιους τεξωτικούς προορισμούς. Το τρεντ πρόσφατα έφτασε και στην χώρα μας αφού στην ταράτσα του ξενοδοχείου Neoma στου Φιλοπάππου προσγειώθηκαν τρία από αυτά!

Noema Bubbles

Η αρχική ιδέα ήρθε από τους ίδιους τους πελάτες του ξενοδοχείου, που παρά το κρύο του χειμώνα, επέμεναν να επισκεφθούν το rooftop του με την συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη για να απολαύσουν εκεί τον καφέ ή και το φαγητό τους. Η έμπνευση ήρθε από ένα ταξίδι του ιδιοκτήτη στο εξωτερικό και έτσι, μόλις στα τέλη Φεβρουαρίου, εγκατέστησαν εκεί τρία υπέροχα ιγκλού μέσα στα οποία οι καλεσμένοι μπορούν να πιούν τον καφέ τους, τα κοκτέιλ τους ή και να απολαύσουν ένα δείπνο με το μενού του εστιατορίου που διαθέτει το ξενοδοχείο. 

Noema Bubbles

Το εγχείρημα τους το ονόμασαν "Let's bubble" και τα ιγκλού τους είναι κατασκευασμένα από διάφανο υλικό που επιτρέπει την ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη αλλά και σε ολόκληρη την Αθήνα, ενώ κάθε ένα από αυτά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Η θερμοκρασία του ρυθμίζεται από τους καλεσμένους, οι οποίοι γευματίζουν και δειπνούν με απόλυτη ιδιωτικότητα και με οποιεσδήποτε εξωτερικές καιρικές συνθήκες -ελπίζουμε να είναι ανθεκτικά και στα πολλά μποφόρ....

Noema Bubbles

«Αρχικά είχαμε αποφασίσει η ταράτσα μας να είναι ανοιχτή και να δέχεται τους επισκέπτες μας μόνο τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως τόσο οι επιθυμίες των πελατών μας όσο και η δική μας διάθεση να προσφέρουμε πάντα κάτι όμορφο και διαφορετικό μας πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Αρχίσαμε να ψάχνουμε για μία κατασκευή που να μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες τη θέα μας χωρίς καμία έκπτωση, και παράλληλα να συμβαδίζει με τον περιβάλλοντα χώρο και την αισθητική του κτηρίου αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία μας. Εύκολες λύσεις δεν υπήρχαν. Βρήκαμε όμως την ιδανική και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι με τα τρία ιγκλού μας, τα τρία bubbles μας, όπως τα λέμε μεταξύ μας» μας λένε οι άνθρωποι του ξενοδοχείου.

Noema Bubbles

Το rooftop του ξενοδοχείου υποδέχεται ενοίκους αλλά και εξωτερικούς επισκέπτες και το εστιατόριο είναι ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο με ενδιαφέρουσες επιλογές σε κοκτέιλ και κρασιά. Ωραία ιδέα για μια ανοιξιάτικη μέρα, ένα σούρουπο με τα χρώματα του δειλινού, ένα βράδυ με τη βροχή να κάνει τα δικά της εφέ, για ένα ζευγάρι που θέλει την απόλυτη ρομάντζα ή και για μια παρέα που θέλει να διασκεδάσει "αλλιώς". 

Neoma Hotel, Μουσών 13
Τηλ. : +30 213 0883945

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.