Go Vegan: Ο βιγκανισμός ήρθε για να μείνει!

Το Anthema Athens μόλις άνθισε!

Ένα στέκι για όλους όσοι θέλουν να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες

A.V. Guest
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Anthema: το νέο στέκι της υγιεινής διατροφής στο Σύνταγμα

Το Anthema είναι πλέον μια πραγματικότητα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Απευθύνεται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, είτε γιατί κουραστήκατε να δοκιμάζετε τις ίδιες γεύσεις και θέλετε να τραφείτε με κάτι διαφορετικό, είτε γιατί αποφάσισατε να βελτιώσετε την ποιότητα της τροφής και της ζωής σας, μια για πάντα.  

Αν μας ακολουθήσετε, σας υποσχόμαστε πως μαζί μας θα απολαύσετε ένα υπέροχο διατροφικό ταξίδι σε γευστικούς προορισμούς που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν στον πλανήτη της γαστρονομίας.
Μαζί, δεν πρόκειται να ενοχλήσουμε κανένα μέλος του ζωικού βασιλείου και πυξίδα μας θα είναι ο σεβασμός για τη φύση και τα υλικά που η ίδια μας προσφέρει. Με μια γρήγορη ματιά στην κατάσταση επιβατών, θα αντιληφθείτε πως η γλουτένη, η ζάχαρη και όλα τα τεχνητά τους υποκατάστατα δεν πρόκειται να μας ακολουθήσουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το ταξίδι μας θα είναι πικρό. Κάθε άλλο, δίπλα μας θα δοκιμάσετε τα πιο γευστικά βιολογικά γλυκά, με 0% ζάχαρη και 0% ενοχές.
Απλώνοντας και ξεδιπλώνοντας τους χάρτες μας θα διαπιστώσετε την ελάχιστη επεξεργασία στην οποία υποβάλλουμε τις πρώτες ύλες, έτσι ώστε να κρατάμε ατόφια τα θρεπτικά στοιχεία των υλικών, όπως τα γέννησε η φύση.
Για τους ταξιδιώτες με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες, όπως αθλητές, διαβητικοί, άτομα με κοιλιοκάκη και με οποιαδήποτε άλλη ιδιαίτερη διατροφική επιθυμία, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις καλύτερες για εκείνους γευστικές επιλογές.
Κάπως έτσι σκοπεύει η ομάδα του Anthema να σας ξεναγήσει στον απολαυστικό κόσμο της υγιεινής διατροφής. Προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, που στόχο έχουν να αγαπηθούν από τους γευστικούς σας κάλυκες, χωρίς οι διατροφικές σας συνήθειες να υποστούν γευστικούς συμβιβασμούς. Μόνο έτσι το ταξίδι σας θα είναι απολαυστικό και μακροχρόνιο! Γιατί στο τέλος, ξέρετε, το ταξίδι είναι που μετράει…
Με αγάπη
και διατροφική διαφάνεια,
Anthema Athens

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ