Go Vegan: Ο βιγκανισμός ήρθε για να μείνει!

Συνοικία το Όνειρο: Το παντοπωλείο που αγαπάει τα τοπικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Ένα αληθινό όνειρο για όσους αναζητούν αγνά προϊόντα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Συνοικία το όνειρο»: ένα ξεχωριστό παντοπωλείο στα Πετράλωνα

Ξεχωριστό παντοπωλείο, πολύ μακριά από αυτό που μπορεί κανείς να φέρει στο μυαλό του ακούγοντας τη λέξη «παντοπωλείο», καθώς το «Συνοικία το όνειρο» είναι ένα αληθινό όνειρο για όσους αναζητούν αγνά προϊόντα και μάλιστα σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία.

Το «Συνοικία το όνειρο», το οποίο φιλοξενεί στα ράφια του δεκάδες τρόφιμα από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας εκτός από τις γνωστές μεγάλες φίρμες, αγαπάει τη vegan φιλοσοφία κι έχει όλα τα καλά. Θα βρείτε τα πάντα από vegan γαλακτοκομικά και αλλαντικά, burgers, ακόμα και vegan τόνο, φοβερά γλυκά, σοκολάτες, παγωτά και μαρμελάδες, εξαιρετικά ροφήματα από αμύγδαλο, ρύζι, βρώμη κ.λπ., ζυμαρικά από καλαμπόκι και όσπρια, κρασιά, μέχρι και τα αξεπέραστα πατατάκια, ναι, καλά διαβάσατε, πατατάκια από ρεβίθια, φακές και κινόα!
Παράλληλα, εκτός από την πολύ μεγάλη του γκάμα σε vegan προϊόντα, θα ανακαλύψετε μια εξίσου μεγάλη ποικιλία από συμβατικά αλλά και βιολογικά είδη. Φρεσκότατα βιολογικά λαχανικά και φρούτα, γαλακτοκομικά, αυγά πραγματικά του χωριού και άλλα πολλά, στη μεγάλη τους πλειονότητα προερχόμενα και από αυτά από μικρούς παραγωγούς.

Αξίζει να το ανακαλύψετε και μάλιστα οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, καθώς είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11.30 το βράδυ.  

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ