Market

Ανακάλυψε τη νέα σειρά Mega Meatless

Αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας φτιαγμένα από όσπρια, χωρίς σόγια ή γλουτένη και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και λιπαρά.

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Mega Meatless: η νέα σειρά φυτικών προϊόντων για όσους ακολουθούν vegan ή plant based διατροφή

Η σειρά mega meatless μας μυεί στο κόσμο του «εναλλακτικού» κρέατος. Έναν κόσμο που προάγει την υγιεινή διατροφή, προτείνει νέες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον. Προϊόντα από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας χωρίς σόγια [soyfree], χωρίς γλουτένη [gluten free], πλήρης πηγή πρωτεϊνών ισάξια του κρέατος, χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες σε αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά.

Η σειρά mega meatles προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες και προάγει τη healthy διατροφή, δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο. Η άριστη ποιότητα, η εξαιρετική νοστιμιά, η ευκολία στο μαγείρεμα και η υψηλή διατροφική αξία συναντιούνται στις γευστικές προτάσεις των Mega Meatless. Πιάτα της ελληνικής κουζίνας αποκτούν μια νέα μορφή καθώς φτιάχνονται από όσπρια, χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και λιπαρά. Το υγιεινό πρέπει να είναι και νόστιμο και αυτό είναι το μυστικό των προϊόντων Mega Meatless.

Πιστοποιημένη ποιότητα για όλους!
Όλα τα mega meatless προϊόντα περιέχουν εκλεκτά όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, ισάξιας με αντίστοιχα προϊόντα κρέατος.  Αποτελούν ιδανικές προτάσεις τόσο για τους vegans, όσο και γι' αυτούς που ακολουθούν plant – based διατροφή, έχουν αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη, αθλούνται αλλά και σε όλους όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με υγιεινές, εναλλακτικές προτάσεις. 

MEGA MEATLESS YEEROS
Ο πρώτος και μοναδικός plant-based, soya free γύρος που έρχεται προψημένος. Μια παγκόσμια καινοτομία που προσφέρει όλη τη νοστιμιά του σε γρήγορες και εύκολες συνταγές.

MEGA MEATLESS KEFTEDAKIA    


Λαχταριστά, αφράτα φτιαγμένα από 100% υλικά φυτικής προέλευσης τα Mega Meatless Keftedakia δίνουν τη δική τους απάντηση νοστιμιάς στους πιο απαιτητικούς και γίνονται ιδανικό γεύμα για όλη την οικογένεια. Προσφέρονται μόνα τους ή μέσα σε δημιουργικά πιάτα που απαιτούν μόλις λίγα λεπτά. Μια καινοτόμος πρόταση που θυμίζει Ελλάδα και τοποθετεί τη σύγχρονη διατροφή σε περίοπτη θέση στην κουζίνα σας.

MEGA MEATLESS BURGER
Τα νόστιμα και ζουμερά mega meatless burgers θα σας εκπλήξουν με τη γεύση τους και θα αναβαθμίσουν τα πιάτα σας με τη φιλοσοφία της plant-based διατροφής. Ιδανικός συνδυασμός γεύσης και θρεπτικότητας. Φτιαγμένο από 100% εκλεκτά συστατικά φυτικής προέλευσης! Από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, φρέσκα ελληνικά βότανα και αγνά μπαχαρικά, αποτελεί ιδανική επιλογή για healthy προτάσεις σερβιρίσματος.

MEGA MEATELSS NUGGETS    

Ένα ποιοτικά άριστο προϊόν, με απίθανη γεύση! Τα νόστιμα και απόλυτα τραγανά nuggets είναι η ιδανική επιλογή απόλαυσης για όλη την οικογένεια. Τέλεια ως ορεκτικό ή κυρίως πιάτο!

MEGA MEATLESS SOUVLAKI  
Άλλη μια παγκόσμια καινοτομία, με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αρωματικά βότανα της Ελληνικής γης. Επανασυστήνει  την αγαπημένη μας ελληνική γεύση, μέσα από μια σύγχρονη, γευστική και healthy επιλογή.

MEGA MEATLESS FALAFEL    


Μια πρόταση που έρχεται από την Αιγυπτιακή κουζίνα για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς από εμάς με την αυθεντική γεύση του.

Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα συνταγές που θα σας εκπλήξουν με τη νοστιμιά τους, τη θρεπτική τους αξία και την άποψή τους για μια νέα στάση ζωής.

Μπορείτε να βρείτε τα σημεία πώλησης της σειράς Mega Meatless στο https://map.megameatless.com/ αλλά και να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα της σειράς στο Athens Vegan Life Festival 2022, που θα γίνει 1 και 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη. Θα τα βρείτε στο περίπτερο Gold 5.

https://www.instagram.com/megameatless/

https://www.facebook.com/megameatless