Go Vegan: Ο βιγκανισμός ήρθε για να μείνει!

Γη: Το πρώτο plant based-raw στέκι της Αθήνας

Πράσινη διατροφή, πράσινη φιλοσοφία

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη Γη, στη Γλυφάδα, θα δοκιμάσεις δημιουργικά plant based και raw πιάτα με υψηλή θρεπτική αξία, αλλά και μεγάλη νοστιμιά! 

Πολύχρωμοι καναπέδες με φλοράλ μαξιλάρια φιλοξενούν τις παρέες και από την κουζίνα καταφθάνουν λαχταριστές μυρωδιές. Μικρά φυτά κι άλλα μεγαλύτερα βρίσκονται παντού στον χώρο, στολίζουν τις γωνιές, κρατούν συντροφιά στα τραπέζια, πρασινίζουν τα ράφια.

Η Γη εκτός από καταπράσινη, πολύχρωμη και βαθιά νόστιμη, είναι και το πρώτο plant based και raw εστιατόριο της πόλης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην κουζίνα του δεν έχουν θέση τα ζωικά παράγωγα, ούτε όμως η γλουτένη, η ζάχαρη και οι επεξεργασμένες τροφές. Τα περισσότερα πιάτα χρησιμοποιούν ως πρώτες ύλες φρέσκα προϊόντα επιλεγμένων παραγωγών από όλη την Ελλάδα, ενώ τα φυτικά γάλατα, τα βούτυρα από ξηρούς καρπούς, τα wraps, ακόμη και τα ψωμιά φτιάχνονται καθημερινά εδώ, από την αρχή.

Τα πιάτα της Γης αγαπούν τους σπόρους, τους ξηρούς καρπούς, τα έλαια, τις φύτρες, τα λαχανικά και κάθε plant based τροφή που σέβεται όχι μόνο την υγεία του ανθρώπου, αλλά και του πλανήτη. Έτσι θα δοκιμάσεις δημιουργικά plant based και raw πιάτα με υψηλή θρεπτική αξία, αλλά και μεγάλη νοστιμιά! Προτείνουμε να αρχίσεις από τα wraps (αγαπημένα μας τα «Λιβανέζικα»!) και τα σουπερ θρεπτικά bowls που είναι ένα γεύμα από μόνα τους.

Εξαιρετικά δημοφιλή είναι και τα raw γλυκά, που φτιάχνονται με εντελώς φυσικές γλυκαντικές ύλες όπως σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου, χουρμάδες, σύκα και σταφίδες. Φεύγοντας, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί και τα ολοκαίνουργια συσκευασμένα προϊόντα της Γης: τέλειες ωμοφαγικές γκρανόλες σε δύο γεύσεις (κλασική και σοκολάτα), χωρίς ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη, σόγια και ζωικά παράγωγα. Είναι φανταστικές!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ