Go Vegan: Ο βιγκανισμός ήρθε για να μείνει!

Plan(e)t Ice Cream: Το πρώτο ελληνικό plant based παγωτό μόλις απέκτησε κατάστημα στο Μοναστηράκι

Αν αγαπάς τον πλανήτη όσο και το παγωτό, μόλις βρήκες τον νέο σου προορισμό

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα αγαπημένα plant based παγωτά της Plan(e)t Foods μόλις άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα στο Μοναστηράκι

Βουτάω το κουτάλι σε ένα κυπελλάκι με την επιγραφή “Triple Chocolate Brownie”. Είναι εκπληκτικό το πόσο κρεμώδες παγωτό είναι. Τα brownies είναι μια δεύτερη αποκάλυψη… Κάθε κομματάκι είναι χειροποίητο, το φτιάχνουν στο εργαστήριό τους στο Μεταξουργείο και πραγματικά καταλαβαίνεις τη διαφορά. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πώς γίνεται αυτό το παγωτό να είναι… 100% plant based!

Τα παγωτά Plan(e)t έχουν ως βάση ένα ρόφημα από ελληνική βρώμη, κάτι που τα κάνει πιο ελαφριά από τα συμβατικά παγωτά, πολύ πιο χαμηλά σε λιπαρά και φυσικά 100% vegan και plant based. Τα πρωτογνωρίσαμε μέσα από τα ράφια του σούπερ μάρκετ, αλλά πριν λίγο καιρό η Plan(e)t Foods άνοιξε το πρώτο της κατάστημα πουλώντας ολόφρεσκο, αγνό παγωτό. Εδώ, εκτός από τις συσκευασμένες γεύσεις –βανίλια Μαδαγασκάρης, Triple Chocolate Brownie, φιστικοβούτυρο-καραμέλα, double pistachio και φουλ της (Pavlova) φράουλας–, σε περιμένουν κι άλλες. Θα βρεις από vegan nutella και banoffee μέχρι bounty χωρίς ζάχαρη, και το καλύτερο; Θα τα απολαύσεις μέσα σε βρώσιμο κυπελλάκι με μπισκοτένιο κουταλάκι! Αυτό θα πει waste free!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Plan(e)t Foods είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία Plant based παγωτού, ούτε ότι παράγει το 1ο Plant based και Carbon Negative (αρνητικό Co2) παγωτό στον κόσμο. Αν αγαπάς τον πλανήτη όσο και το παγωτό, μόλις βρήκες τον νέο σου προορισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ