Γλυκό, ζουμερό, σούπερ αρωματικό. Το ροδάκινο εύκολα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η χρήση του είναι διαδεδομένη τόσο στη ζαχαροπλαστική, όσο και στη μαγειρική. Δίνει τέλειες μαρμελάδες, γίνεται κομπόστα και γλυκό του κουταλιού, μας χαρίζει υπέροχες τάρτες, χρησιμοποιείται με χίλιους δυο τρόπους! Παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 υπέροχες συνταγές (5 γλυκές και μία… αλμυρή!) με βασικό υλικό το μοναδικό αυτό φρούτο για να το χαρείς στο έπακρο πριν τελειώσει η εποχή του.
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Όλα γίνονται καλύτερα όταν κρατάς μια λιχουδιά στο χέρι
Από το Μεξικό έως την Ιαπωνία, η Αθήνα έχει μια χώρα σε κάθε της γωνιά