Θεματα

3 λόγοι που τα αναψυκτικά Κλιάφα είναι τόσο διαφορετικά

Τα Αναψυκτικά Κλιάφα δεν έχουν συντηρητικά, μόνο μια μακρά ιστορία...

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αναψυκτικά Κλιάφας

Η εταιρεία Κλιάφα δημιουργεί δροσερά αναψυκτικά από το 1926!

Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού με βρήκε στη βεράντα της φίλης μου Ε. Μία τεράστια, καταπράσινη βεράντα με θέα τον λόφο του Λυκαβηττού. Καθόμασταν εκεί, κάνοντας αέρα στα πρόσωπά μας με χρωματιστές βεντάλιες λες και ήμασταν πρωταγωνίστριες σε κάποιο καλτ σίριαλ των 90s. Γελάσαμε με αυτή τη σκέψη, αλλά η ζέστη ήταν ανυπόφορη. Μέχρι που η Ε., σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κάνει τα πράγματα καλύτερα, έφερε από το ψυγείο δύο χαριτωμένα μπουκαλάκια, που με έκαναν να πεταχτώ από τη θέση μου. Ήταν τα αναψυκτικά των παιδικών μου χρόνων! Διάβασα συλλαβιστά την ετικέτα τους: «Κλιάφα»! Και αμέσως μεταφέρθηκα στην αυγουστιάτικη αυλή της γιαγιάς μου, σε εκείνα τα απογεύματα που κύλαγαν με παγωμένη βυσσινάδα και μπόλικο παιχνίδι. Βλέπετε, τα αναψυκτικά Κλιάφα, μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 96 χρόνων (!), είναι σημείο αναφοράς για τα Τρίκαλα και όλη τη Θεσσαλία. Πρώτη φορά, όμως, τα έβλεπα στην Αθήνα.

Αναψυκτικά Κλιάφας

Συγκινημένη, ήπια μια γενναία γουλιά από τη βυσσινάδα. Ήταν ακριβώς όπως τη θυμόμουν! Αργότερα, γυρίζοντας στο σπίτι, θα σταμάταγα στο σουπερμάρκετ για να πάρω όλη τη σειρά: την πορτοκαλάδα, τη λεμονάδα, την γκαζόζα, τη σόδα και τη βυσσινάδα που τόσο καλά θυμόμουν, αλλά και τη νέα BIBI COLA. Η χαρά μου που ξαναβρήκα τα αναψυκτικά της παιδικής μου ηλικίας δεν περιγράφεται με λόγια.. Όμως, δεν είναι μόνο η ανάμνηση αυτής της αθώας εποχής που με έκανε να χαρώ και συνειδητά να προτιμώ από εκείνη τη μέρα τα αναψυκτικά Κλιάφα. Κυρίως είναι η γεύση τους, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο αναψυκτικό. Κι υπάρχει λόγος. Ή μάλλον λόγοι…

Αναψυκτικά Κλιάφας

3 λόγοι που τα αναψυκτικά Κλιάφα είναι τόσο διαφορετικά

Αναψυκτικά χωρίς συντηρητικά
Τα αναψυκτικά Κλιάφα είναι αναψυκτικά από χυμούς φρούτων, που δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά. Φυσικά, το γεγονός αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στη γεύση τους. Ειδικά η βυσσινάδα (στην οποία έχω μια αδυναμία…) μοιάζει εντελώς σπιτική, σαν να την έφτιαξε μόλις μια παινεμένη γιαγιά.

Αναψυκτικά Κλιάφας

Η οικογενειακή συνταγή που κάνει όλη τη διαφορά
Η εταιρεία Κλιάφα ιδρύθηκε το 1926 και από τότε μέχρι σήμερα, λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Η συνταγή των αναψυκτικών τους παραμένει ίδια εδώ και σχεδόν έναν αιώνα (!), πράγμα που σημαίνει ότι στο μπουκάλι εμφιαλώνονται όλη η φρεσκάδα και η δροσιά μιας σπιτικής συνταγής. Είναι στα αλήθεια θαυμαστό το γεγονός ότι από την πρώτη φορά που η εταιρεία Κλιάφα εμφιάλωσε αναψυκτικό μέχρι και σήμερα συνεχίζει με την ίδια συνταγή να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας, μοναδικής δροσιάς και απόλαυσης δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια νέα τάση στα αναψυκτικά.

Ίδια γεύση, νέα πρωτοποριακή συσκευασία
Τα μπουκάλια που κλείνουν μέσα τους τα αναψυκτικά Κλιάφα είναι πραγματικά μοναδικά. Πρόκειται για premium συσκευασίες με vintage αισθητική που εξασφαλίζουν ότι η γεύση των αναψυκτικών θα παραμείνει αναλλοίωτη. Σήμα κατατεθέν τους η ετικέτα στον λαιμό του μπουκαλιού, που καλύπτει το καπάκι για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αναψυκτικά Κλιάφας

Εκτός από όλα τα κλασικά αναψυκτικά (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα, σόδα), θα βρεις επίσης αναψυκτικά χωρίς ανθρακικό (πορτοκαλάδα και λεμονάδα), Zero Αναψυκτικά χωρίς καθόλου ζάχαρη και θερμίδες (πορτοκαλάδα, λεμονάδα και βυσσινάδα), όπως και τη νέα, φανταστική BIBI COLA (κλασική και χωρίς ζάχαρη) που στα αλήθεια αξίζει να δοκιμάσεις. Υπάρχουν επίσης χυμοί σε γεύσεις πορτοκάλι, βύσσινο, ροδάκινο, μήλο-πορτοκάλι-βερίκοκο και 9 φρούτα με 7 βιταμίνες.

Αν σου αρέσουν τα αναψυκτικά, οι χυμοί, και οι μικρές δροσερές στιγμές, προτείνω να τα δοκιμάσεις σήμερα κιόλας. Στοίχημα ότι θα τα λατρέψεις;

Αναψυκτικά Κλιάφα Χωρίς Συντηρητικά – HOT

www.kliafa.gr, Fb: @kliafagr, Instagram: @kliafagr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ