10+1 hot στέκια στο Χαλάνδρι για να περάσεις ένα υπέροχο δροσερό καλοκαίρι

Το Βραστό: το θρυλικό στέκι της Ρεματιάς προσφέρει γευστικές εμπειρίες σε υπέροχο κήπο

Αγαπημένο εστιατόριο του Χαλανδρίου από το 1969!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vrasto__4_
vrasto__3_
vrasto__1_
vrasto__2_
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Βραστό στο Χαλάνδρι για νόστιμη ελληνική κουζίνα σε καταπράσινο κήπο!

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς οικογενειακές ταβέρνες στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, με την ιστορία της να πηγαίνει πίσω στο 1969. Από τότε μέχρι σήμερα εξακολουθεί να προσφέρει αυθεντικές, μαμαδίστικες ελληνικές γεύσεις που ξυπνάνε μνήμες και πλέον μπορεί να τις απολαύσει κανείς στον καταπράσινο κήπο του. Πρόσφατα φρεσκαρίστηκε, γέμισε με αναπαυτικά μεγάλα τραπέζια και καρέκλες, εξοπλίστηκε με νέας τεχνολογίας Air Coolers κι είναι πανέτοιμος, δροσερός και καταπράσινος, να μας χαρίσει όμορφες στιγμές όλο το καλοκαίρι.

Εκτός από το διάσημο βραστό-βάλσαμο που γίνεται ανάρπαστο τις χειμωνιάτικες μέρες, το εστιατόριο έχει φτιάξει όνομα για τα ψητά του και τα υψηλής ποιότητας κρεατικά του. Δοκιμάστε χοιρινό κότσι μαριναρισμένο με μουστάρδα και μέλι ή τρυφερό μοσχαρίσιο ποντίκι μαγειρεμένο με κρασί Marsala και τριών ειδών μανιτάρια (champignon, Portobello, shimeji), μπριζολάκια Iberico που σερβίρονται με τραγανές τηγανητές πατάτες και θα μας θυμηθείτε!

Τα ορεκτικά δεν πάνε πίσω και ενθουσιάζουν ακόμα και τον πιο δύσκολο καλοφαγά, ειδικά τα κεφτεδάκια με τα έντεκα υλικά που θυμίζουν χέρι γιαγιάς, η σαλάτα με φακές, ντομάτα, φέτα και ελιές, τα κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο και μόνο μοσχαρίσιο κιμά, οι χειροποίητες πίτες με must try αυτή της Καισαρείας και τα ξακουστά τυροπιτάκια με τουλουμοτύρι Καρύστου και χειροποίητο φύλλο. Όλα τους γεύσεις ακαταμάχητες που εξηγούν γιατί το Βραστό είναι το πιο αγαπημένο στέκι στο Χαλάνδρι.