10+1 hot στέκια στο Χαλάνδρι για να περάσεις ένα υπέροχο δροσερό καλοκαίρι

Μπαρ Μπεε Κιου: Ο θρυλικός ναός του «Μπιφτεκόψωμου»

Το μπεργκεράδικο που κατάφερε να κάνει τα μπέργκερ του viral, πριν καν το viral υπάρξει σαν όρος

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mparmpekiou__4_
mparmpekiou__3_
mparmpekiou__1_
mparmpekiou__2_
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Μπαρ Μπεε Κιου στο Χαλάνδρι για τρομερά νόστιμα burgers

Πρώτα έκανε τα νότια προάστια να παραμιλάνε και μετά ξεσήκωσε όλη την Αθήνα. Το μπεργκεράδικο Μπαρ Μπεε Κιου που κατάφερε να κάνει τα μπέργκερ του viral, πριν καν το viral υπάρξει σαν όρος, ήρθε στο Χαλάνδρι το 2018 και έφερε μαζί του τα υπερβολικά, θηριώδη, ζουμερά και άκρως ινσταγκραμικά μπέργκερ του για να τα απολαύσουν όλοι. Το μυστικό κρύβεται στα χειροποίητα, αφράτα ψωμάκια χωρίς συντηρητικά που φτιάχνονται καθημερινά (και αποκλειστικά για το Μπαρ Μπεε Κιου) σε έναν φούρνο στoν Πειραιά. Τα ζουμερά μπιφτέκια στο εσωτερικό είναι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και οι απαραίτητες τηγανητές πατατούλες είναι ολόφρεσκες και κομμένες στο χέρι, ενώ προσφέρονται σε πληθωρικές μερίδες.

Δεν έχει ονομαστεί τυχαία «ναός του Μπιφτεκόψωμου» αφού εδώ θα βρεις μια ποικιλία εκρηκτικών γευστικών συνδυασμών με ονόματα εμπνευσμένα από iconic ήρωες της μουσικής και του σινεμά. Δοκίμασε οπωσδήποτε το Lemmy με δύο μοσχαρίσια μπιφτέκια, διπλό τσένταρ, πικάντικη μαγιονέζα με καπνιστό ταμπάσκο, onion rings, δυο φέτες καπνιστού μπέικον και Μπαρ-Μπεε-Κιου σoς με Jack Daniel’s. Απίθανο είναι και το Ντόκτορ Μπέργκενσταϊν Jr., με χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τσένταρ, παναρισμένο γκούντα, καπνιστό pulled pork, Μπέργκεν-σος, σαλάτα coleslaw και πίκλες. Το all-time best seller είναι του Γενναίου αλλά εγώ σε προκαλώ να δοκιμάσεις τον Παππού του Γενναίου, το μπιφτεκόψωμο-μύθο των 3 κιλών και 8 μπιφτεκιών, αυστηρά για μερακλήδες!

Με τόσες προκλητικές γεύσεις και ένα διαφορετικό limited edition «Μπιφτεκόψωμο του Μήνα» να κάνει την εμφάνισή του κάθε μήνα, δεν είναι τυχαίο που το Μπαρ Μπεε Κιου κατέκτησε την 10η θέση στη List25 του New York Times με τα καλύτερα burgers στον κόσμο!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου