10+1 hot στέκια στο Χαλάνδρι για να περάσεις ένα υπέροχο δροσερό καλοκαίρι

Picasso Athens: Το νέο μεξικάνικο εστιατόριο στο Χαλάνδρι!

Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική υπόσχεται αξέχαστες γαστρονομικές συγκινήσεις...

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
picasso__4_
picasso__3_
picasso__1_
picasso__2_
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο νέο Picasso Athens στο Χαλάνδρι για φοβερή μεξικάνικη κουζίνα και δροσερά cocktails

Αν το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό ακούγοντας το όνομα Πικάσο είναι η Ισπανία, τότε το νέο μεξικάνικο εστιατόριο που έχει γίνει το απόλυτο στέκι για τους λάτρεις γευστικών πιάτων που ξεφεύγουν από τα μεξικάνικα στερεότυπα που έχεις συνηθίσει ήρθε για να το ανατρέψει. Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας και… γεύσης στη Νάξο, το Picasso σε υποδέχεται στην Αθήνα σε μια διατηρητέα μονοκατοικία με δροσερή αυλή και κήπο, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, μεξικάνικη αισθητική, minimal design με γήινους τόνους, φυσικά υλικά και υφές.

Πίσω από το μπαρ, ο γνωστός πίνακας Artist and his model, αποτελεί ένα μοναδικό background που σε κάνει να μην ξεκολλάς από τον χώρο. Όλοι μιλούν κυρίως για την tex mex κουζίνα του, την άκρως γευστική πιατέλα με πέντε διαφορετικά είδη τάκος, τη Chef’s Mexican salad, τα nachos µε σάλσα και ξινόκρεµα και άλλα ιδιαίτερα toppings και φυσικά τις τσιρτσιριστές Fajitas.

Σαν ζωγραφιά… είναι και τα κοκτέιλ που μπορείς να γευτείς. Συνόδευσε το γεύμα σου με μια Spicy ή Frozen Margarita ή ένα signature cocktail. Η γευστική δοκιμή δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τα ακαταμάχητα churros µε σιρόπι σοκολάτας που λιώνει στο στόμα σου. Viva Mexico.