10+1 hot στέκια στο Χαλάνδρι για να περάσεις ένα υπέροχο δροσερό καλοκαίρι

Ghoinos Organic Store: Επιλεγμένα βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς

Ό,τι χρειάζεσαι για έναν υγιεινό τρόπο ζωής υπάρχει εδώ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
goiinos__4_
goiinos__2_
goiinos__1_
goiinos__3_
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Ghoinos Organic Store στο Χαλάνδρι θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά βιολογικά προϊόντα

Η οικογενειακή επιχείρηση με καταγωγή από την Κέρκυρα, που εδώ και 16 χρόνια αφήνει το δικό της θετικό αποτύπωμα στην υγιεινή διατροφή, τη φυσική ομορφιά κι έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής. Στο Ghoinos Organic Store θα ανακαλύψετε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα ελληνικά βιολογικά προϊόντα, τις περισσότερες φορές από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, με μια ιδιαίτερη αγάπη στην Κέρκυρα και στα δικά της προϊόντα, λόγω και της καταγωγής της οικογένειας από το νησί (παραδοσιακά κερκυραίικα γλυκά, τοπικά κρασιά, φυσικά σαπούνια κ.ά.).

Με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, στον φιλόξενο χώρο του Ghoinos Organic Store θα βρείτε τρόφιμα, όπως φοβερό παγωτό, διαλεχτά όσπρια, ζυμαρικά, μέλια, super foods, ξηρούς καρπούς, φυτικά ροφήματα, σοκολάτες, καφέ, ελαιόλαδο, βότανα και τσάγια, vegan προϊόντα, είδη χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη, ενώ πολλές και εξαιρετικές είναι οι προτάσεις σε παραδοσιακά προϊόντα, όπως πεντανόστιμα γλυκά, αλλά και ξεχωριστές ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα.

Μαζί με αυτά θα βρείτε ακόμη βιολογικά προϊόντα ομορφιάς, αλλά και διάφορα είδη που μας βοηθούν να υιοθετήσουμε έναν οικολογικό τρόπο ζωής, όπως μπολ φαγητού από καρύδα, ισοθερμικά μπουκάλια και παγούρια, κεριά σόγιας, οδοντόβουρτσες από μπαμπού κι άλλα χρηστικά αντικείμενα.

Να θυμάστε, επίσης, ότι μια κατηγορία από μόνη της είναι τα δώρα που μπορείτε να κάνετε για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και συνεργάτες σας. Από τις συνθέσεις σε καλάθια, μέχρι τα gift boxes η σύνθεση όλων είναι φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι προκειμένου να χαρίσει χαμόγελα στους ξεχωριστούς παραλήπτες σας. Στο Ghoinos Organic Store τιμούν με το παραπάνω τις γιορτινές περιόδους, φέρνοντας από την Ελλάδα και τον κόσμο τα καλύτερα παραδοσιακά γλυκίσματα, ανάλογα με την εποχή, όπως ιταλικά βιολογικά γλυκά Χριστούγεννα και Πάσχα.

Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε είτε με μια επίσκεψή σας στο φυσικό του κατάστημα, είτε μέσω online παραγγελίας (με τις αποστολές να γίνονται πανελλαδικά), αλλά και μέσω της πλατφόρμας efood.