10+1 hot στέκια στο Χαλάνδρι για να περάσεις ένα υπέροχο δροσερό καλοκαίρι

Ellyz Café: Σαν να βγήκε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού!

Ολάνθιστο, νεανικό, με μια υπέροχη αύρα στην ατμόσφαιρα που σου φτιάχνει τη διάθεση!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ellyz72
ellyz__2_
ellyz__5_
ellyz__1_
ellyz__3_
ellyz__4_
ellyz__6_
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Ellyz Café στο Χαλάνδρι για καφέ, ποτό και τρομερά γλυκά!

Σαν όνειρο είναι το Ellyz Café που ήρθε στην Αγίου Γεωργίου από τον Ιανουάριο και ομόρφυνε όλη τη γειτονιά! Ολάνθιστο, νεανικό, με μια υπέροχη αύρα στην ατμόσφαιρα που σου φτιάχνει τη διάθεση, μοιάζει με τους κήπους που βλέπεις στα ρομαντικά έργα και πάντα ήθελες να τους περιδιαβείς! Όσο για την πανέμορφη μπουκαμβίλια στην είσοδο, σίγουρα θα γίνει το απόλυτο background για τα ινσταγκραμικά σας stories!

Στο Ellyz Cafe, που λέτε, από τις 08.30 που ανοίγει μέχρι και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, που μας κρατάει συντροφιά καθημερινά, οι άνθρωποί του ετοιμάζουν τα καλύτερα για εμάς με αγάπη, φροντίδα και άριστης ποιότητας υλικά. Η μέρα ξεκινάει με φοβερό specialty 95 plus καφέ, εξαιρετικός τόσο στην πρώτη ύλη του όσο και στην προετοιμασία. Επίσης, ένα ολόκληρο κεφάλαιο για το Ellyz Café αποτελούν τα γλυκά του. Χειροποίητα όλα τους, που φτιάχνονται στο δικό τους παρασκευαστήριο, είναι στ’ αλήθεια ανεπανάληπτα, σαν το αξέχαστο Ellyz Rose Cake, ένα ζουμερό κέικ βουτύρου βανίλιας με απαλό compote από εξωτικό λίτσι και σμέουρα και στρώσεις από cream cheese, αρωματισμένο με λευκά τριαντάφυλλα!

Στο μενού θα βρείτε ακόμη παγωτά, σοκολάτες, ποικιλίες τσαγιού, δροσερά milkshakes και smoothies, δυναμωτικά healthy bowls, φρεσκότατες σαλάτες αλλά και τέλειες προτάσεις για brunch, που αποτελούν από μόνες τους έναν λόγο να το επισκεφθείτε. Σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με το Croque Madame, με φρυγανισμένο φρέσκο ψωμί, καπνιστό ζαμπόν, κόκκινη γκούντα λιαστής ντομάτας, μουστάρδα ντιζόν και χειροποίητη μπεσαμέλ, αλλά και με τα pancakes σαν το Lila Bloom, με πραλίνα σοκολάτας και φράουλας, κομματάκια φράουλας, κόκκους ρυζιού και κομματάκια lila pause!

Ιδανικός προορισμός και για ένα signature κοκτέιλ ή ένα aperitivo μετά τη δουλειά ή και πριν από την (πολύ) βραδινή έξοδο, το Ellyz Café διαθέτει, επίσης, μια απόλυτα ενημερωμένη κάβα, με ετικέτες κρασιού και μπίρας, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από τζιν και ρούμι. Να πάτε, είναι σίγουρο ότι θα το ερωτευθείτε.