10+1 hot στέκια στο Χαλάνδρι για να περάσεις ένα υπέροχο δροσερό καλοκαίρι

Τα Λαλάγγια : Παραδοσιακές γεύσεις από τη Μάνη

Γουρνοπούλα Καλαμάτας, τσουχτές Μάνης, καγιανάς με σύγκλινο κι άλλες νόστιμες ιστορίες

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lalagia__4_
lalagia__3_
lalagia__1_
lalagia__2_
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στα Λαλάγγια στο Χαλάνδρι θα δοκιμάσεις αυθεντικές μανιάτικες γεύσεις σε δροσερή αυλή

Αυθεντικό μανιάτικο μεζεδοπωλείο, με το όνομά του να προέρχεται από τα περίφημα λαλάγγια, τις πεντανόστιμες μανιάτικες τηγανίτες. Στον όμορφο εσωτερικό του χώρο ή στη δροσιά της αυλής θα απολαύσετε γεύσεις που θα δοκιμάζατε μόνο σε κάποιο ταξίδι σας στη μαγευτική Μάνη!

Πολλά και νόστιμα θα βρείτε στον κατάλογό του, εμείς σας προτείνουμε τη φοβερή γουρνοπούλα Καλαμάτας (σε μερίδα ή με το κιλό), τις τσουχτές Μάνης με καβουρδισμένη μυζήθρα και τηγανητό αυγό. Επίσης, τον καγιανά με σύγκλινο, το καπνιστό λουκάνικο με πορτοκάλι, τον Μπαρδουνιώτικο κόκορα με χωριάτικες χυλοπίτες (το πιάτο έχει πάρει την ονομασία του από τοποθεσία της Μάνης) και οπωσδήποτε τα μανιάτικα σαΐτια.

Ακόμη, θα βρείτε πληθώρα παραδοσιακών ορεκτικών, σαλάτες με γεύσεις και αρώματα Μάνης και ωραίο κρασί από τη Λακωνία. Οι ευγενέστατοι και φιλόξενοι άνθρωποι του μεζεδοπωλείου φέρνουν τα περισσότερα από τα κρέατά τους από τη Μάνη, ενώ και το ελαιόλαδο είναι βιολογικό, δικής τους παραγωγής. Όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές και μπορείτε να τα απολαύσετε και μέσω efood και BOX.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή 16.00-01.00, Σάββατο 12.30-01.00, Κυριακή 12.30-18.00, Δευτέρα κλειστά.