10+1 hot στέκια στο Χαλάνδρι για να περάσεις ένα υπέροχο δροσερό καλοκαίρι

Mailo’s The Pasta Project: Fresh pasta - Street food culture

Οι λάτρεις των ζυμαρικών από όλα τα Βόρεια Προάστια δίνουν ραντεβού εδώ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mailos__3_
mailos__4_
mailos__2_
mailos__1_
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Mailo’s The Pasta Project στο Χαλάνδρι για ολόφρεσκα ζυμαρικά

Οι βόλτες στο Χαλάνδρι γίνονται ακόμη καλύτερες με μια στάση στην οδό Ζαλoκώστα! Εδώ, μπροστά από την κατακόκκινη πρόσοψη του Mailo’s, τον τελευταίο χρόνο μαζεύονται οι λάτρεις των ζυμαρικών από όλα τα Βόρεια Προάστια για να απολαύσουν ένα από τα λαχταριστά κυπελλάκια με τις αχνιστές μακαρονάδες… To Mailo’s σερβίρει καθημερινά ολόφρεσκα ζυμαρικά σε τρία είδη (rigatoni, casarecce και campanelle) που παράγονται μπροστά σου από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό. Ύστερα συνδυάζονται με 10 διαφορετικές signature σάλτσες και σε στέλνουν στον Παράδεισο! Δεν γίνεται να μην δοκιμάσεις το “Pastitsio” (σιγομαγειρεμένος μοσχαρίσιος κιμάς με κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών) ή το “Parmesan Chicken” (κρέμα παρμεζάνας με κοτόπουλο, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν), ούτε βέβαια να φύγεις χωρίς μία τουλάχιστον μπουκιά από την πλούσια “Carbonara”!

Τελευταία μας ανακάλυψη είναι η νέα μακαρονάδα που ακούει στο όνομα “Spanakotiropita” της γιαγιάς Αναστασίας, περιέχει σπανάκι, πράσο, κρέμα φέτας και θρυμματισμένο φύλλο κρούστας και θα σου θυμίσει σε γεύση και νοστιμιά την πίτα της γιαγιάς σου. Απλώς δοκίμασέ την. H αγάπη για τα φρέσκα ζυμαρικά και τις μεσογειακές γεύσεις δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ και το Mailo’s ξέρει τη μυστική συνταγή της νοστιμιάς!

Τέλος, να θυμάσαι ότι τα παιδιά της ομάδας Mailo’s έχουν πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο και φανταστική διάθεση, ικανά να σε εντυπωσιάσουν ίσως ακόμη περισσότερο και από τις (τέλειες) μακαρονάδες… Μade with Love & Pasta!