10+1 hot στέκια στο Χαλάνδρι για να περάσεις ένα υπέροχο δροσερό καλοκαίρι

Six Seasons Kitchen, η κουζίνα των 6 εποχών

Η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν ποιοτικό, ελαφρύ και πολύχρωμο φαγητό!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
six_season__3_
six_season__1_
six_season__2_
six_season__4_

Στο Six Seasons Kitchen στο Χαλάνδρι το μενού βασίζεται στην εποχικότητα και στη φρεσκάδα των υλικών

Στο Six Seasons Kitchen, το εστιατόριο/καφέ που άνοιξαν στις αρχές του 2021 η Μαριάννα και η Κική, οι εποχές είναι έξι! Τα περισσότερα προϊόντα που προσφέρονται σε αυτόν τον φωτεινό, μίνιμαλ χώρο, στο ήσυχο στενό της οδού Παράσχου στο Χαλάνδρι, είναι φτιαγμένα in house, με βάση την εποχικότητα και –φυσικά– την ποιότητα της πρώτης ύλης. Εδώ, τα πιάτα αλλάζουν έξι φορές τον χρόνο και πάντα περιλαμβάνουν τα «καλύτερα» που έχει να μας προσφέρει κάθε εποχή.

Το μενού, που έχει επιρροές από την εμπειρία της Μαριάννας στην Αμερική και την Ιρλανδία, περιλαμβάνει προτάσεις για πρωινό, μεσημεριανό και brunch, καλύπτοντας έτσι διαφορετικά γούστα και διατροφικές συνήθειες. Το Six Seasons Kitchen είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν ποιοτικό, φρεσκοφτιαγμένο, ελαφρύ και πολύχρωμο φαγητό μέσα στη μέρα τους, συνοδεύοντάς το με έναν specialty καφέ Kudu ή επιλεγμένα ροφήματα, κρασί και μπίρα.

Κάποιες βραδιές ο χώρος μεταμορφώνεται για να φιλοξενήσει guest chefs, private dinners και private events. Όλα αυτά τα επικοινωνούν τα κορίτσια στα πολύ active social media του μαγαζιού. Stay tuned!

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08.00-17.00, Σάββατο 09.00-16.00