- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Εκείνες τις μέρες που αρχίζουν τα πρωτοβρόχια είναι που η ψυχή σου ζητάει κάτι ζεστό, αρωματικό και ταυτόχρονα υγιεινό. Να βρέχει ας πούμε, και εσύ να πίνεις ένα ζεστό αφέψημα στον καναπέ, σκεπασμένος/ η με μια μαλακή κουβέρτα.
Για αυτές τις μέρες που μοσχοβολάνε βρεγμένο χώμα, μαθαίνω ότι υπάρχουν τα προϊόντα της Anassa, που πρόσφατα μάλιστα ξεχώρισαν ανάμεσα σε 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο, κερδίζοντας βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2014, του βρετανικού οργανισμού Guild of Fine Food.
Η Anassa Organics παρασκευάζει με παραδοσιακό τρόπο φυσικά ροφήματα και αφεψήματα από ελληνικά αρωματικά φυτά, επιλεγμένα από οργανικές καλλιέργειες και καλλιεργητές που χρησιμοποιούν παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας. Στόχος της να μας μυήσει στα μυστικά μιας καλής ζωής, όλα τους γνωστά και δοκιμασμένα από τα αρχαία χρόνια.
Το καλύτερο είναι ότι τα βιολογικά αφεψήματα έρχονται στα χέρια μας σε κομψά μεταλλικά κουτάκια (εντελώς ερωτεύσιμα) με μορφές εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία. Μυθικά τέρατα (Γοργόνες, Σειρήνες, ο Πήγασος και ο θεός Ύπνος) περισσότερο χαριτωμένα παρά τρομακτικά, μοιάζουν να μας δείχνουν το δρόμο για μαγικά ελιξίρια και για μια πολύτιμη καθημερινότητα.
Με δυο λόγια πίνεις, το ευχαριστιέσαι και κρατάς τα κουτάκια για κάθε μετέπειτα χρήση.
Η Anassa, έλαβε συνολικά 4 βραβεία για τα ακόλουθα προϊόντα:
Pure Defence: μείγμα από αρωματικά φυτά που παρουσιάζουν αντιοξειδωτική και βακτηριοκτόνο δράση, με αποτέλεσμα να ανακουφίζουν από τα συμπτώματα του κρυολογήματος ή να το προλαμβάνουν.
Pure Symmetry: μείγμα αρωματικών φυτών με γνωστές από την αρχαιότητα ιδιότητες. Ιδανικό για όσους ακολουθούν δίαιτα για απώλεια βάρους.
Pure Happiness: μείγμα από αρωματικά φυτά, πλούσια σε φαινολικά συστατικά που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση και την τόνωση του οργανισμού.
Organic Mint: αφέψημα με θεραπευτικές ιδιότητες. Η ελληνική Μέντα (Mentha piperita), λόγω του ιδιαίτερου κλίματος είναι εξαιρετικής ποιότητας, γεύσης και οσμής. Πίνεται και σαν κρύο ρόφημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.