- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Smash ‘n’ Bun, εκεί που το street food συναντά το fine dining
Aν ακόμα αναρωτιέστε τι σημαίνει Smash Burger, καλύτερα να το δοκιμάσετε στο πιο αυθεντικό street food στέκι της πόλης
Smash ‘n’ Bun: Το αφράτο, τρυφερό bun ψωμάκι από βιολογικό αλεύρι συναντά τον εκλεκτό, 100% ελληνικό μοσχαρίσιο κιμά 40 ημερών dry-aged ωρίμασης.
Aν ακόμα αναρωτιέστε τι σημαίνει Smash Burger, καλύτερα να το δοκιμάσετε στο πιο αυθεντικό street food στέκι της πόλης. Στα όμορφα τραπεζάκια της Πατριάρχου Ιωακείμ θα βρεις το Smash’n Bun των Γιώργου Μελισσάρη, Γιάννη Μωράκη και Τόμας Γκρούμπατς, οι οποίοι ανέθεσαν στον υπερταλαντούχο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου να μετατρέψει το fast food σε γαστρονομική πρόταση. Το αφράτο, τρυφερό bun ψωμάκι από βιολογικό αλεύρι συναντά τον εκλεκτό, 100% ελληνικό μοσχαρίσιο κιμά 40 ημερών dry-aged ωρίμασης που ζυμώνεται μόνο με αλάτι και ψήνεται με την ειδική τεχνική smashing ώστε να «παγιδεύονται» όλοι οι ζωμοί και η νόστιμη λιπαρή ουσία του κρέατος στο εσωτερικό! Το λαχταριστό έδεσμα συνοδεύουν βιολογικά υλικά όπως τυρί, μπέικον, ντομάτα και κέτσαπ που η προετοιμασία του κρατάει μία εβδομάδα! Εξίσου πληθωρικά είναι τα grilled-cheese sandwiches, με τη χρυσαφένια κρούστα και το κορυφαίο cheddar που σε μαγεύουν. Μαζί θα απολαύσεις και μπίρες από την ελληνική εταιρεία Strange Brew, που εκπροσωπεί επάξια το εγχώριο craft κίνημα. Φυσικά, όλες οι επιλογές του μενού διατίθενται επίσης για take away ή delivery μέσω της εφαρμογής wolt.