13 νόστιμες στάσεις για τις βόλτες σου πρωί και βράδυ

Πιάτσα Καλαμάκι, το σουβλάκι της καρδιάς μας!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και η αλυσίδα εστιατορίων Πιάτσα Καλαμάκι είναι η ζωντανή απόδειξη

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
piatsa_kalamaki_1_0.jpg
piatsa_kalamaki_4_0.jpg
piatsa_kalamaki_2_0.jpg
piatsa_kalamaki_3_0.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πιάτσα Καλαμάκι: Φοβερά τυλιχτά σε πίτες κλασικές, καλαμποκιού και ολικής, τυλιχτά γίγας για τους γενναίους, φοβερά σάντουιτς από παραδοσιακή ζύμη πίτας.

Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι, Κυψέλη, Ηλιούπολη, Πειραιάς και σε λίγο καιρό και στο Αιγάλεω. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και η αλυσίδα εστιατορίων Πιάτσα Καλαμάκι είναι η ζωντανή απόδειξη. Γιατί ετοιμάζουν για όλους εμάς μια τεράστια ποικιλία εξαιρετικών γεύσεων, γιατί μας προσέχουν χρησιμοποιώντας μόνο άριστες πρώτες ύλες, γιατί μας διευκολύνουν επιλέγοντας εύκολα προσβάσιμες τοποθεσίες για τα καταστήματά τους και διευρυμένο ωράριο delivery μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα τις καθημερινές και μέχρι τις 3 Παρασκευές και Σάββατα. Και τι δεν έχουν τα καταστήματα Πιάτσα Καλαμάκι… Φοβερά τυλιχτά σε πίτες κλασικές, καλαμποκιού και ολικής, τυλιχτά γίγας για τους γενναίους, φοβερά σάντουιτς από παραδοσιακή ζύμη πίτας, το διάσημο μπουρί στα πρότυπα της Θεσσαλονίκης, απίθανο θρακόψωμο που το γεμίζετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας, ανεπανάληπτο πιτσόγυρο με ζύμη pinsa, σε δύο εκδοχές, με γύρο χοιρινό και κοτόπουλο! 
Και δίπλα σε όλα αυτά, ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες που κόβονται καθημερινά στα καταστήματα, δροσερές σαλάτες, μεγάλη ποικιλία από burgers, ψητά της ώρας, μαγειρευτά σαν της μαμάς, αλλά και vegetarian και vegan επιλογές! Πιάτσα Καλαμάκι, τελεία και παύλα!

● Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 34 (κεντρ. πλατεία), 2109343023, piatsakalamaki-neasmirni.gr
● Χαλάνδρι: Ηρακλείου 2 (πεζόδρομος), 2106801555, piatsakalamaki-chalandri.gr 
● Κυψέλη: Φωκίωνος Νέγρη 17 (πεζόδρομος), 2108612195, piatsakalamaki-fokionos.gr 
● Ηλιούπολη: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 10-12, 2109943049, piatsakalamaki.gr 
● Πειραιάς: Ακτή Μουτσοπούλου 23, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, 2104122111, piatsakalamaki.gr