- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
«Ένα δώρο για το καλό»: πώς θα ενισχύσουμε όλοι μαζί την εστίαση
Τα καφέ και τα εστιατόρια της χώρας χρειάζονται τη στήριξή μας περισσότερο από ποτέ
«Ένα δώρο για το καλό», μια πρωτοβουλία της Edenred για την ενίσχυση της εστίασης μέσω των καρτών Ticket Restaurant
Όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε δεν είναι εύκολη για κανέναν, για μερικούς, όμως, είναι ακόμη πιο δύσκολη. Κάποιοι δεν ξέρουν αν οι επιχειρήσεις τους θα αντέξουν μέχρι να φτάσει η επόμενη μέρα. Κι αυτοί οι «κάποιοι» δεν είναι ένα απρόσωπο σύνολο. Είναι το café που σου ετοίμαζε κάθε πρωί τον cappuccino σου. Το εστιατόριο δίπλα στο γραφείο που σου έφτιαχνε το μεσημεριανό σου. Το αγαπημένο σου κινέζικο.
Η Edenred στην προσπάθειά της να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης, που δέχεται ισχυρό πλήγμα από την αρχή της πανδημίας, σκέφτηκε μια ωραία πρωτοβουλία στην οποία μπορούμε εύκολα να συμμετάσχουμε όλοι. Με μήνυμα τη φράση «Ένα δώρο για το καλό» η Edenred έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant® με τα συνεργαζόμενα εστιατόρια και καφέ, δίνοντας ένα σημαντικό κίνητρο: την επιστροφή έως και 30% του ποσού ανά συναλλαγή.
Από 1 έως και 31 Δεκεμβρίου, λοιπόν, όσοι είστε κάτοχοι Ticket Restaurant® μπορείτε να απολαύσετε μέσω της κάρτας σας αγαπημένες γεύσεις από τα καφέ και τα εστιατόρια του συνεργαζόμενου δικτύου, ξέροντας ότι κάνετε ένα μεγάλο καλό. Με τη σειρά της η Edenred, για κάθε παραγγελία από €10 και πάνω, θα σας επιστρέφει €3 ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιείται απευθείας στην κάρτα και κατόπιν εκκαθάρισης της συναλλαγής*.
Ο στόχος είναι να ενισχυθούν άμεσα περίπου 4000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της χώρας που πλήττονται από την κρίση. Αν σκεφτούμε ότι με τα νέα μέτρα οι επιχειρήσεις εστίασης θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, αντιλαμβανόμαστε πόσο αναγκαίο είναι να στηρίζουμε τώρα, περισσότερο από ποτέ όσα εστιατόρια λειτουργούν ακόμα μέσω των υπηρεσιών delivery και take away. Όπως ανέφερε και ο κ. Γιάννης Κολοβός, CEO της Edenred σε σχετική του δήλωση: «Με μία απλή κίνηση, επιθυμούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου και μαζί να συμβάλλουμε ώστε την επόμενη μέρα να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από κάθε καφέ και κάθε γεύμα που ετοιμάζουν για εμάς». Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα καλό, ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τα αγαπημένα μας στέκια να τα καταφέρουν μέχρι την επόμενη μέρα.
*Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για την αναλυτική λίστα των εστιατορίων και καφέ που συμμετέχουν πατήστε εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.