Θεματα

«Ένα δώρο για το καλό»: πώς θα ενισχύσουμε όλοι μαζί την εστίαση

Τα καφέ και τα εστιατόρια της χώρας χρειάζονται τη στήριξή μας περισσότερο από ποτέ

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ένα δώρο για το καλό», μια πρωτοβουλία της Edenred για την ενίσχυση της εστίασης
Φωτογραφία: Dave Photoz/ Unsplash

«Ένα δώρο για το καλό», μια πρωτοβουλία της Edenred για την ενίσχυση της εστίασης μέσω των καρτών Ticket Restaurant

Όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε δεν είναι εύκολη για κανέναν, για μερικούς, όμως, είναι ακόμη πιο δύσκολη. Κάποιοι δεν ξέρουν αν οι επιχειρήσεις τους θα αντέξουν μέχρι να φτάσει η επόμενη μέρα. Κι αυτοί οι «κάποιοι» δεν είναι ένα απρόσωπο σύνολο. Είναι το café που σου ετοίμαζε κάθε πρωί τον cappuccino σου. Το εστιατόριο δίπλα στο γραφείο που σου έφτιαχνε το μεσημεριανό σου. Το αγαπημένο σου κινέζικο.

Η Edenred στην προσπάθειά της να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης, που δέχεται ισχυρό πλήγμα από την αρχή της πανδημίας, σκέφτηκε μια ωραία πρωτοβουλία στην οποία μπορούμε εύκολα να συμμετάσχουμε όλοι. Με μήνυμα τη φράση «Ένα δώρο για το καλό» η Edenred έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant® με τα συνεργαζόμενα εστιατόρια και καφέ, δίνοντας ένα σημαντικό κίνητρο: την επιστροφή έως και 30% του ποσού ανά συναλλαγή.

Edenred Greece - MoreThanEver

Από 1 έως και 31 Δεκεμβρίου, λοιπόν, όσοι είστε κάτοχοι Ticket Restaurant® μπορείτε να απολαύσετε μέσω της κάρτας σας αγαπημένες γεύσεις από τα καφέ και τα εστιατόρια του συνεργαζόμενου δικτύου, ξέροντας ότι κάνετε ένα μεγάλο καλό. Με τη σειρά της η Edenred, για κάθε παραγγελία από €10 και πάνω, θα σας επιστρέφει €3 ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιείται απευθείας στην κάρτα και κατόπιν εκκαθάρισης της συναλλαγής*.

«Ένα δώρο για το καλό», μια πρωτοβουλία της Edenred για την ενίσχυση της εστίασης

Ο στόχος είναι να ενισχυθούν άμεσα περίπου 4000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της χώρας που πλήττονται από την κρίση. Αν σκεφτούμε ότι με τα νέα μέτρα οι επιχειρήσεις εστίασης θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, αντιλαμβανόμαστε πόσο αναγκαίο είναι να στηρίζουμε τώρα, περισσότερο από ποτέ όσα εστιατόρια λειτουργούν ακόμα μέσω των υπηρεσιών delivery και take away. Όπως ανέφερε και ο κ. Γιάννης Κολοβός, CEO της Edenred σε σχετική του δήλωση: «Με μία απλή κίνηση, επιθυμούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου και μαζί να συμβάλλουμε ώστε την επόμενη μέρα να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από κάθε καφέ και κάθε γεύμα που ετοιμάζουν για εμάς». Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα καλό, ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τα αγαπημένα μας στέκια να τα καταφέρουν μέχρι την επόμενη μέρα.

*Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για την αναλυτική λίστα των εστιατορίων και καφέ που συμμετέχουν πατήστε εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ