- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ξεχάστε τις παρακλήσεις με το κουτάλι- αεροπλανάκι «Μια μπουκιά για την μαμά, για τον μπαμπά, για τον παππού, για την γιαγιά, για την κυρία Κατερίνα την περιπτερού» κάθε φορά που προσπαθείτε να πείσετε το καμάρι σας να φάει όλο του το φαγητό. Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδο της Samantha Lee και τότε όχι μόνο θα τρώει όλο του το φαγητό αλλά θα ζητάει και δεύτερο πιάτο.
Η δημιουργική Samantha Lee είναι food artist και μητέρα δύο κοριτσιών. Οι δύο αυτές ιδιότητές της την κάνουν να δημιουργεί τα πιο πρωτότυπα, χαρούμενα, λιμπιστικά πιάτα, φτιαγμένα από τις τροφές που έτσι κι αλλιώς θα πρόσφερε στα παιδιά, σχεδιασμένα όμως και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Τα πιάτα της δεν ανοίγουν μόνο την όρεξη στις δύο κόρες της, αλλά προκαλούν την προσοχή και σ’ ένα τεράστιο κοινό: Σχεδόν 374.0000 followers στο Instagram και πάνω από 35.000 στο Facebook, περιμένουν πώς και τι να ανέβει η φωτογραφία του επόμενου λαχταριστού πίνακα- πιάτου. Δείτε τα και κλέψτε ιδέες!





ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.