- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
GB Roof Garden: Νέο θεματικό μενού αφιερωμένο στις γαρίδες
Το Shrimp & More είναι το νέο θεματικό μενού του GB Roof Garden
Shrimp & More, το νέο θεματικό μενού στο GB Roof Garden βάζει τις γαρίδες σε πρώτο πλάνο
Κατά καιρούς η Μεγάλη Βρετανία εντάσσει στα εστιατόριά της θεματικά μενού που μας εξάπτουν (κι άλλο) το ενδιαφέρον. Το Shrimp & More, που μόλις άρχισε, είναι ένα τέτοιο μενού και έχει στο επίκεντρο το πολύ νόστιμο θαλασσινό… Έχοντας τις γαρίδες ως κύριο συστατικό ο chef de Cuisine Δημήτρης Μπούτσαλης δημιουργεί πέντε εμπνευσμένα πιάτα, που στην ουσία εξερευνούν όλους τους τρόπους που μπορεί να μαγειρευτεί μια γαρίδα.
Το μενού αρχίζει με μια σούπα από κολοκύθα και κάστανο αρωματισμένη με σπόρους κακάο, τρούφα και τορτέλι γεμιστά με γαρίδα, περνάει σε ένα καρπάτσιο γαρίδας μαριναρισμένο με χαμομήλι και λεμόνι, γύρη, τσιπς λαχανικών και σαμπαγιόν γαρίδας και προχωράει με γαρίδα tempura με σαλάτα παντζάρι, ζεστή μαγιονέζα με μανταρίνι και pesto από σταμναγκάθι και φέτα. Η συνέχεια έρχεται με δύο εκπληκτικά κυρίως πιάτα: το σπιτικό tagliolini με γαρίδα ταρτάρ και ψητές γαρίδες, αυγοτάραχο και κουμκουάτ, αλλά και τις γαρίδες στη σχάρα, που συνοδεύονται από σιγομαγειρεμένες αγκινάρες φρικασέ με μανιτάρια, κάστανα, χόρτα και μυρωδικά.
Μπορείτε να δοκιμάσετε το Shrimp & More στο GB Roof Garden καθημερινά από τη 13.00 έως τις 01.15 μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2019.
Βας. Γεωργίου Α, Πλατεία Συντάγματος, 210 3330000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.