Το Baba Au Rum στις Σπέτσες για αυτό το καλοκαίρι
Το Poseidonion Grand Hotel θα φιλοξενήσει ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου
Εμπνευσμένο από τη μεγαλοπρέπεια των ξενοδοχείων της Γαλλικής Ριβιέρας, το Poseidonion Grand Hotel ή αλλιώς το «κόσμημα των Σπετσών», όπως πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί, είναι το πιο ιστορικό ξενοδοχείο του νησιού και χρονολογείται από το 1914. Φέτος κλείνει 10 χρόνια από τη ριζική ανακαίνιση του 2009 και, για να το γιορτάσει, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου: το αθηναϊκό Baba Au Rum.
Το Baba Au Rum είναι η έμπνευση ενός κορυφαίου έλληνα bartender του Θάνου Προυναρούς. Άνοιξε τις πόρτες του το 2009 και έγινε αμέσως γνωστό για τα τρομερά cocktails του, αλλά και για την τεράστια συλλογή του σε ρούμια (στα ράφια του Baba Au Rum υπάρχουν περισσότερες από 400 ετικέτες από όλο τον κόσμο). Από το 2013 έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα 50 καλύτερα bars του κόσμου, φτάνοντας το 2018 την 22η θέση.
Το τριήμερο του Πάσχα (27-29 Απριλίου) η συνεργασία του Baba Au Rum με το Poseidonion θα αρχίσει με ένα pop-up bar στο lobby του ξενοδοχείου. Εδώ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα signature cocktails της ομάδας του Baba Au Rum, ενώ μια σειρά δημιουργικών events θα ακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Απόλυτοι πρωταγωνιστές, θα είναι βέβαια τα μοναδικά cocktails και spirits του custom made μενού που θα σερβίρεται τόσο στη Library Brasserie, όσο και στο ειδυλλιακό Palms Bar στην αυλή του Poseidonion.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To 2026 ήρθε μαζί με δεκάδες νέα στέκια
Κανέλα, κρέμα και ουρές στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων για το νέο pastry spot που έχει ήδη γίνει talk of the town
11 εστιατόρια που ταιριάζουν ταμάμ στα κυριακάτικα τραπέζια
Πάπρικα, γκούλας και παραδοσιακές νοστιμιές δίπλα στα μπαρόκ ανάκτορα
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2026
Η αλληλεπίδραση με το προσωπικό δεν αφορά μόνο την παραγγελία και την πληρωμή
Για τους γείτονες μας, η καρμπονάρα δεν είναι απλώς ζυμαρικό
Στο σουβλατζίδικο που αγαπούν οι φίλοι μου και μετά παγωτό χωρίς ζάχαρη που δεν καταλαβαίνεις καθόλου ότι δεν έχει ζάχαρη
Κοντά τέσσερις τόνους από αυτά στέλνει σε όλη την Ελλάδα!
Ο παράδεισος του παστουρμά αλλά και αμέτρητες ακόμα λιχουδιές
«Χωρίς εσάς το Betty’s Bakery θα έμενε μια τρελή ιδέα»
Χριστούγεννα και είμαστε συνέχεια στους δρόμους
Μήπως φέτος θα κάνεις Χριστούγεννα στο ελληνικό Μαϊάμι;
Η απαραίτητη γαστρονομική στάση στο Βερολίνο
Το νέο Business Lunch Menu κάνει το διάσημο εστιατόριο προσιτό σε όλους
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.