- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η ομάδα του Aleria αναλαμβάνει το Walla Walla της Αρχελάου
Με έντονο οινικό χαρακτήρα και comfort food από τον Γκίκα Ξενάκη
Γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου το Walla Walla έκλεισε, για μια ανακαίνιση όπως ενημέρωσε το κοινό του. Οι πόρτες του όμως πολύ γρήγορα ξανάνοιξαν με λίγες μεν αλλαγές στο ντεκόρ αλλά με τρανταχτά και άκρως ενδιαφέροντα νέα ως προς τη διεύθυνση της κουζίνας αλλά και συνολικά του εστιατορίου.
Τα ηνία τώρα πια αναλαμβάνουν ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης, ο Γκίκας Ξενάκης και η ομάδα του Aleria, ενός από τα καλύτερα, κατά γενική ομολογία, εστιατόρια της Αθήνας! Όλοι τους έχουν σκοπό να τονώσουν ακόμη περισσότερο τον οινικό του προσανατολισμό ενώ ο Γκίκας Ξενάκης προσθέτει το εξαιρετικό του ταλέντο στήνοντας την κάρτα του φαγητού. Τα πιάτα έχουν το στίγμα του comfort food, προωθούν τη λογική του «μοιράσματος» και σίγουρα πλαισιώνουν ιδανικά το κρασί που παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
Η ομάδα αποτελείται και από εξαιρετικά εκπαιδευμένους σερβιτόρους – sommelier, όλοι τους άνθρωποι που αγαπούν με πάθος το καλό κρασί, το έχουν σπουδάσει και μπορούν να κατευθύνουν σωστά το κοινό ώστε να χαρεί τη μεγάλη, αποτελούμενη από εξαιρετικά κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, λίστα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, οι αλλαγές φέρνουν την περίφημη, πάντα ζωντανή Αρχελάου και πάλι στο προσκήνιο, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες…
Αρχελάου 7, Παγκράτι, 2107230832
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.