- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Έχει ξεκινήσει από τις 16 Σεπτεμβρίου και είναι ο πιο… σλουρπ διαγωνισμός του διαδικτύου! Θέμα του έχει την ανάδειξη του πιο πρωτότυπου και νόστιμου σάντουιτς, και διενεργείται από τα καταστήματα Lidl. Η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστα δημιουργική: Μπαίνεις στο www.sandoit.gr ή στο www.facebook.com/lidlgr, δηλώνεις συμμετοχή, διαλέγεις τα αγαπημένα σου υλικά από τη λίστα των προϊόντων Lidl που σου δίνονται, και χρησιμοποιώντας απλά φαντασία και όρεξη φτιάχνεις το πιο λαχταριστό σάντουιτς της Ελλάδας!
Οι 10 συνταγές που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους από τους ίδιους τους συμμετέχοντες θα εκτελεστούν από επαγγελματίες σεφ και θα παρουσιαστούν στα μέλη τετραμελούς κριτικής επιτροπής (Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing Lidl Hellas, Κώστας Τσίγκας, σεφ-Cook Book, Νενέλα Γεωργελέ, Athens Voice, Σίσσυ Νίκα, Real Taste), για να βαθμολογηθούν με κριτήρια τη γεύση, την πρωτοτυπία και την εικόνα τους. Τα δώρα… σούπερ! Ο πρώτος νικητής κερδίζει €3.600 για τα ψώνια μιας ολόκληρης χρονιάς, ο δεύτερος €1.000 και ο τρίτος €500 για αγορές σε συγκεκριμένο κατάστημα Lidl. Μπες-παίξε-κέρδισε!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.