- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Οι πενήντα αποχρώσεις του ροζ-έ στις Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης
Τα δύο πρώτα βράδια του Ιουλίου, διάλεξαν η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου και το καλό εστιατόριο Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης για να αποθεώσουν το ροζέ κρασί, ένα κρασί που το κοινό δεν φαίνεται να τιμάει αρκετά στις επιλογές του παρότι οι Έλληνες οινοποιοί τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πολλά καλά στην κατηγορία. Έτσι, στον δροσερό κήπο του κηφισιώτικου εστιατορίου, την Δευτέρα και την Τρίτη, 1 και 2 Ιουλίου τα πιάτα έχουν έντονες ροζ αποχρώσεις αν κρίνουμε από το μενού που περιλαμβάνει τρουφάκια σολομού, γαριδάκια τραγανά με σάλτσα λάιμ, πατάτες με πάπρικα και σάλτσα ταραμά, ροζ πίτσα-πίτα έκπληξη, πένες all’ amatriciana ροζέ -μέχρι και το γλυκό θα είναι ροδόκρεμα με τριαντάφυλλο-, ενώ από ροζέ κρασιά θα υπάρχουν αυτά της Vinifera, του Κτήματος Χαρλαύτη, του Σιγάλα, του Τσάνταλη, του Τσέλεπου, η Τέχνη Αλυπίας. Το μενού είναι στα 26 ευρώ, στα κρασιά οι τιμές από 14-19 ευρώ το μπουκάλι, και 3-4 ευρώ το ποτήρι.
Λ. Κηφισίας 317, Κηφισιά, 2108001402
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.