- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ida Skivenes aka Ida Frosk: νορβηγίδα σεφ που, αφού ανανέωσε την κουζίνα της σκανδιναβικής χώρας με τη φαντασία και τις δημιουργίες της, αποφάσισε στον ελεύθερο χρόνο της να διασκεδάσει. Τον περασμένο Ιούνιο έγινε instagrammer και παρατηρώντας τους χρήστες να φωτογραφίζουν το φαγητό τους πριν το χλαπακιάσουν, σκέφτηκε να κάνει το ίδιο, δίνοντας ωστόσο μια εσάνς πραγματικής τέχνης στα τοστ της. Κοινώς «ζωγραφίζει» πάνω τους έργα όλων των πολύ μεγάλων εικαστικών του παρελθόντος, χρησιμοποιώντας φρούτα, μαρμελάδες, γιαούρτια, φιστικοβούτυρο, ξηρούς καρπούς, σαλατικά και ό,τι τέλος πάντων υπάρχει στο ψυγείο και τα ράφια της. Και το ερώτημα που προκύπτει: Πώς τρως έναν Νταλί; (σου πάει η καρδιά;)

René Magritte, The Son of Man

Jackson Pollock, Convergence

Edvard Munch, The Scream

Andrew Wyeth, Christina's World

Frida Kahlo, Self Portrait Dedicated to Dr Eloesser

Claude Monet, Bridge over a Pond of Water Lilies

Edvard Munch, Girls on the Jetty

Pablo Picasso, Marie-Thérèse Leaning on One Elbow

Vincent Van Gogh, Sunflowers

Salvador Dalí, The Persistence of Memory

Johannes Vermeer, Girl with a Pearl Earring
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.