Θεματα

Φαγητό και Διασκέδαση στη Νέα Σμύρνη

Υψηλή γαστρονομική ποιότητα, μπίρες, πλατό τυριών και αλλαντικών, roof garden με θέα θάλασσα, alternative κοκτέιλ, frozen yogurt και φυσικά βελάκια.

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 438
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42229-94973.jpg

Τα καλύτερα της γειτονιάς. Στη Νέα Σμύρνη θα βρείτε τα πάντα, από cakes κάθε είδους μέχρι επιτραπέζια παιχνίδια.

ROCK GALLERY
25ης Μαρτίου 13 (1ος όρ.), Πλατεία Ν. Σμύρνης, 2109352537

n

Ένας ζεστός χώρος που οι λάτρεις των rock, funk 80s και southern country ακουσμάτων θα ερωτευτούν. Μεγάλη ποικιλία σε μπίρες (50 διαφορετικές, από τις οποίες οι πέντε βαρελίσιες) που μπορείς να συνοδεύσεις με λουκάνικα σε ποικιλία ή μερίδα, βελάκια για να παίξεις με τους φίλους σου, τεράστια μπάρα με δερμάτινα καθίσματα και τραπεζάκια έξω για τις καλοκαιρινές μέρες. Τις Παρασκευές live με rock συγκροτήματα. www.facebook.com/TheRockGallery?fref=ts


I YOU FROZEN YOGHURT
Ειρήνης 2, πλατεία Ν. Σμύρνης, 2109335552-3

n

Άλλο ένα γιαουρτάδικο; Ε λοιπόν, όχι. Το I YOU, το πρώτο κατάστημα frozen yogurt που άνοιξε στην πλατεία Νέας Σμύρνης, είναι ξεχωριστό λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς του. Το παγωμένο γιαούρτι I YOU παρασκευάζεται σε ιδιόκτητο χώρο από έμπειρο προσωπικό, είναι φτιαγμένο από ολόφρεσκο ελληνικό παστεριωμένο γάλα ημέρας και από στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρών και περιέχει φυτικές ίνες και πρεβιοτικά που βοηθούν το σώμα μας να λειτουργήσει σωστά ενισχύοντας την άμυνά του. Επιπλέον, είναι φανατικοί οπαδοί του όλοι εκείνοι που ενδιαφέρονται για τη σιλουέτα και την υγεία τους, αφού δεν περιέχει ζάχαρη ή άλλες χημικές ουσίες, αλλά στέβια και φρουκτόζη. Ενδεικτικά, τα 100 γραμμάρια έχουν περίπου 90 θερμίδες. Και μας κάνει καλό, και μας απαλλάσσει από τις τύψεις.


CAKE
2ας Μαΐου 22, πλατεία Ν. Σμύρνης, 2130210114

n

Αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα μας bakeries. Cakes κάθε είδους: tubes, layer cakes, cheesecakes και φυσικά cupcakes, σε 12 διαφορετικές γεύσεις. Ιδανικά για πάρτι, ιδίως αυτά με το χρωματιστό frosting και τη χρωματιστή τρούφα. Η τέλεια ιδέα του μαγαζιού, αποστολή του γλυκού της επιλογής σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, για μια υπέροχη, γλυκιά έκπληξη. Όλα τα γλυκά του Cake δημιουργούνται από 100% αγνά και νωπά υλικά, παρασκευάζονται κάθε μέρα και δεν περιέχουν συντηρητικά.


WARM UP CAFE
Κοραή & Αδραμυτίου 44, 2109313100, Facebook: WARM UP BY The THE

n

Ο Χρήστος Δέδες έχει δημιουργήσει έναν privileged χώρο, το Warm Up, στο κέντρο της Νέας Σμύρνης. Εδώ μπορεί κανείς να απολαύσει από νωρίς το πρωί έναν από τους καλύτερους καφέδες της περιοχής (Portioli), ενώ το βράδυ τον περιμένει μια λίστα από classic και alternative κοκτέιλ, όπως Mad Monk, Kiss και Apple Mojito, στην τιμή των €7. Επιπλέον, το ποτό κοστίζει μόλις €5 και η βαρελίσια μπίρα €4. Easy listening remixes και mainstream μουσικές συμπληρώνουν ιδανικά την ατμόσφαιρα του μαγαζιού.


CAFe S.O.C.
Ελ.Βενιζέλου 78, 7ος όροφος, 2109326390

n

Στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, θα συναντήσεις ένα από τα πιο όμορφα στέκια της περιοχής, αλλά και της πόλης. Ο Πολυχώρος SOC εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και αποτελεί σταθερό πόλο έλξης για τους κατοίκους της Ν. Σμύρνης και των ευρύτερων Νοτίων Προαστίων. Στον 7ο όροφο το roof garden με την καταπληκτική θέα που φτάνει ως τη θάλασσα, τον Υμηττό και την Ακρόπολη υπόσχεται μαγικές στιγμές, ενώ στον 6ο βρίσκεται η καφετέρια στην οποία κυριολεκτικά συρρέει όλη η νεολαία της πόλης, αφού πρόκειται για ένα υπέροχο ατμοσφαιρικό χώρο με μουσική, wi-fi και επιτραπέζια παιχνίδια. Στον 4ο η πολυτελέστατη αίθουσα εκδηλώσεων προσφέρεται για διοργάνωση μοναδικών event, για πάρτι, κοινωνικές εκδηλώσεις, αθλητικές βραδιές, γαμήλιες δεξιώσεις, χορούς, συνέδρια, καλλιτεχνικές παρουσιάσεις και εκθέσεις και στον 5ο όροφο λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο play-room.


CHAPTER cofee & more...
2ας Μαΐου 36, πλατεία Ν. Σμύρνης, 2109331306

n

Το επισκέπτεσαι και καταλαβαίνεις αμέσως για ποιο λόγο αποτελεί αγαπημένο στέκι: ζεστό, όμορφο και φιλόξενο, με lounge ήχους στα ηχεία, μπορείς να χαλαρώσεις το πρωί και να ανεβάσεις ρυθμούς το βράδυ. Το καλοκαίρι ψηφίζουμε τραπεζάκια έξω, παγωμένες μπίρες και θέα στην πλατεία, ωστόσο αν είσαι φαν του κρασιού μπορείς πάντα να παραγγείλεις μία από τις επιλεγμένες ποικιλίες που διαθέτει το Chapter. Εδώ θα βρεις επίσης πεντανόστιμα πλατό τυριών και αλλαντικών για να συνοδεύσουν τα μεσημέρια, τα απογεύματα και τα βράδια σου. Πάρε την παρέα σου και έλα, θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου και θα θέλεις να ξανάρθεις σύντομα.

n


ΜΥΡΤΙΛΟ
Ελ. Βενιζέλου 78, 2109323001

n

Το Μύρτιλο, το νέο ολοκαίνουργιο μεζεδοπωλείο της Νέας Σμύρνης, φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο στέκι των καλοφαγάδων της πόλης. Χίλιες και μία απίθανες μεζεδογεύσεις, αλλά και χειροποίητο σουβλάκι καλαμάκι, φρέσκες πατάτες στο χέρι, το καλύτερο καλαμάκι κοτόπουλο που δοκιμάσατε ποτέ και απίθανο χάμπουργκερ σε τιμές που ανοίγουν την όρεξη! Εδώ θα ζήσετε τις πιο όμορφες βραδιές με άφθονο κρασί και τσίπουρο, ενώ η ζωντανή ελληνική μουσική από λαϊκή ορχήστρα υπόσχεται να δώσει άλλο αέρα στα Σάββατά σας. Ένας άνετος, πολυεπίπεδος και άψογα διαμορφωμένος χώρος που περιλαμβάνει κυρίως και εξωτερική αίθουσα, χωριστή αίθουσα με πισίνα, πατάρι. Προσφέρεται για πάσης φύσεως εκδηλώσεις (συνεστιάσεις, χορούς, γαμήλιες δεξιώσεις, βαφτίσια), με ειδικά οικονομικά μενού. Επισκεφθείτε με την παρέα σας το Μύρτιλο και απολαύστε υψηλή γαστρονομική ποιότητα και άψογη ατμόσφαιρα, γιατί η κρίση θέλει καλοπέραση!


Φωτό: Ελένη Αναγνωστοπούλου 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ