Sushi και sake ταιριάζουν στον Άγιο Βαλεντίνο
Στο Iki Sushi μπορείς να της χαρίσεις ένα ονειρεμένο δείπνο μόνο με €22
Εκείνη αγαπάει το sushi. Εσύ αγαπάς εκείνη. Φυσικά και θες να την πας σε ένα ωραίο εστιατόριο για του Αγίου Βαλεντίνου και να της πεις πόσο τη λατρεύεις, ενώ την ταΐζεις ρολάκια σολομού στο στόμα. Αλλά μετά το ξανασκέφτεσαι, γιατί το sushi δεν το λες και «οικονομική επιλογή». Σωστά; Λάθος! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πού θα φας μερικά από τα καλύτερα ρολάκια της πόλης, σε ένα ειδικό σχεδιασμένο μενού* για του Αγίου Βαλεντίνου που κοστίζει μόλις €22/άτομο!
Στο (πάντα ωραίο) Iki Sushi, λοιπόν, θα αρχίσετε με Harumaki rolls και Crab &Cheese bites, θα συνεχίσετε με την τρομερή σαλάτα shrimp& crab salad και Valentines sushi rolls (20 τεμάχια), θα διαλέξετε ανάμεσα σε ρύζι με κοτόπουλο Teriyaki ή σε noodles με chicken Yaki Soba για κυρίως, θα γλυκαθείτε με την Πάβλοβα φράουλας που έρχεται στο τέλος. Α! Και μην ξεχάσεις να τσουγκρίσετε στην αγάπη σας με ένα passion fruit sake! Άντε και του χρόνου…
Λ. Κηφισίας 176, Ν. Ψυχικό, 210 6771165
*Η προσφορά του μενού διατίθεται μόνο για κρατήσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.