- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
5 tips για να απολαύσεις στο φουλ την πιο γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας
Στο Dine Athens 100 εστιατόρια σε περιμένουν με εξαιρετικά μενού σε δελεαστικές τιμές
1. Πριν αποφασίσεις πού θα πας απόψε, δες όλα τα εστιατόρια αναλυτικά. Κάποια είναι τα αγαπημένα σου και για κάποια άλλα σίγουρα έχεις διαβάσει ή ακούσει τα καλύτερα. Είναι προτιμότερο όμως να εμπιστευτείς την…όρεξή σου. Προτιμάς γαλλική, ιταλική ή ιαπωνική κουζίνα; Ή μήπως θες να δοκιμάσεις τη δημιουργική κουζίνα; Στο www.dineathens.gr θα βρεις κατηγοριοποιημένες όλες τις κουζίνες για να επιλέξεις γρήγορα και εύκολα.
2. Ο σκοπός είναι να δειπνήσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα εστιατόρια, γιατί τις τιμές που έχουν τα ειδικά διαμορφωμένα μενού του Dine Athens, δύσκολα θα τις ξαναβρείς. Προτείνουμε, λοιπόν, να φτιάξεις το μενού της εβδομάδας σου ανάλογα με τα είδη των εστιατορίων. Για παράδειγμα: 2 φορές θα φας σε κάποια φημισμένα για τα κρεατικά τους εστιατόρια, 1 φορά σε ένα καλό ψαροεστιατόριο, 1 σε ένα εστιατόριο ελληνικής, παραδοσιακής κουζίνας κ.ο.κ.
3. Κάνε την κράτησή σου στο εστιατόριο που επιθυμείς γρήγορα και εύκολα στο
www.dineathens.gr. Είναι εντελώς δωρεάν, δεν χρειάζεται αναμονή για επιβεβαίωση και μπορείς να κάνεις ακύρωση ανά πάσα στιγμή.
4. Δώσε έμφαση στα εστιατόρια με σεφ που έχουν αστέρια Michelin. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις όλα τα εστιατόρια της λίστας, αλλά το να δοκιμάσεις ένα πιάτο που έφτιαξε σεφ με αστέρι Michelin σε αυτή την τιμή, είναι μια ευκαιρία που δεν θα σου παρουσιάζεται συχνά, οπότε άρχισε από εκεί.
5. Βρες στο www.dineathens.gr τα εστιατόρια που έχουν (και) Lunch Menu και δες την τοποθεσία τους. Μπορείς να κάνεις εκεί το μεσημεριανό σου διάλειμμα από τη δουλειά και να επισκεφθείς κάποιο άλλο εστιατόριο με Dinner Menu το βράδυ μαζί με όλη την παρέα. Να, ένας σίγουρος τρόπος να δοκιμάσεις ακόμα περισσότερα!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.