Μαρία & Αντουανέτα, πίτες από σπίτι
Κουκλίστικο, μοσχοβολιστό με καταπληκτικές χειροποίητες πίτες μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι
Η Μαρία φτιάχνει παραδοσιακές πίτες με συνταγές της μαμάς της, της κυρίας Αντουανέτας: σπανακόπιτες, μελιτζανόπιτες, κοτόπιτες, κιμαδόπιτες, μανιταρόπιτες και ό,τι πίτα μπορεί να σκεφτεί κανείς, αλμυρή ή γλυκιά, με σπιτικό φύλλο από αλεύρι απλό, Ζέας, ολικής ή ντίνκελ. Έχει ήδη εργαστήριο εδώ και μερικά χρόνια στους Αμπελόκηπους, αλλά τώρα «κατέβηκε» στο Κολωνάκι. Το «Μαρία & Αντουανέτα» είναι κουκλίστικο, παστέλ, μοσχοβολιστό, με καταπληκτικές χειροποίητες πίτες που πωλούνται είτε ολόκληρες, (ψημένες, ωμές ή κατεψυγμένες), είτε με το κομμάτι. Η πρασόπιτα και η χορτόπιτα είναι αξεπέραστες, όπως και η μηλόπιτα, αν και συνήθως ψηφίζεται καλύτερη όλων η τυρόπιτα σπέσιαλ…
«Μαρία & Αντουανέτα», χειροποίητες πίτες, Μηλιώνη 1Β, Κολωνάκι 213-0416420.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.