- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Estabar: το καινούργιο στέκι του Πειραιά
Το θρυλικό «Εν Πειραιεί» αναβιώνει και πάλι μέσα από ένα ολοκαίνουργιο στέκι στην πλατεία Κοραή
Στην πλατεία Κοραή χτυπάει η καρδιά του Πειραιά. Εκεί που οι παρέες δίνουν ραντεβού και αρχίζουν όλες οι ενδιαφέρουσες ιστορίες. Εδώ αναβιώνει το θρυλικό στέκι του Πειραιά, το ιστορικό cafe «Εν Πειραιεί» επαναφέροντας την πειραιώτικη αίγλη μέσα από το ολοκαίνουργιο Estabar.
Estabar σημαίνει espresso (es), tapas (ta) bar (bar) και σε περιμένει γα να γεμίσει κάθε στιγμή της ημέρας σου. Το πρωί έλα για έναν (πολύ) καλό καφέ και πρωινά με φρέσκα υλικά (θα βρεις από σπιτικά σάντουιτς με φρέσκο ψωμί που ζυμώνεται καθημερινά εδώ, μέχρι υγιεινές ομελέτες και τηγανιτά αυγά). Το μεσημέρι απόλαυσε νόστιμα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας (όπως μοναδικά ζυμαρικά, πίτσες, burgers και σαλάτες με εποχιακά λαχανικά), ενώ όσο περνάει η ώρα ανακάλυψε τις βραδινές επιλογές του μενού: ιδιαίτερα ορεκτικά, ποιοτικά πιάτα θαλασσινών και κρεατικών, αλλαντικά και τυριά φυσικής ωρίμανσης, όλα βρίσκουν το ιδανικό τους ταίρι στην καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών.
Μη φύγεις χωρίς να κάτσεις στην ατμοσφαιρική του μπάρα για ένα περιποιημένο ποτό ή ένα φαντασμαγορικό cocktail. Εξάλλου, έτσι αρχίζουν πάντα όλες οι καλές ιστορίες στον Πειραιά.
Δραγάτση 10, Πλ. Κοραή, Πειραιάς, 210 4137384
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.