- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
3 αστέρια Michelin στη Μύκονο
Ο Quique Dacosta, ένας από τους σπουδαιότερους σεφ στον κόσμο μαγείρεψε στο Kenshό Fine Dining Restaurant
Το φθινόπωρο μπήκε νόστιμα στο νησί των ανέμων. Στα μέσα του Σεπτέμβρη το Kenshό Fine Dining Restaurant στη Μύκονο φιλοξένησε έναν από τους σπουδαιότερους chef στον κόσμο, τον Ισπανό Quique Dacosta. Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin, chef, παρουσίασε ένα μενού 16 πιάτων μαζί με τον Executive Chef του Kenshō Restaurant Γιώργο Στυλιανουδάκη και τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο.
Μια μοναδική εμπειρία γεύσεων, με κάθε πιάτο να αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου κι όλα μαζί να συνθέτουν μια εξαιρετική γαστρονομική «παράσταση». Ο chef Dacosta με την ομάδα του δημιούργησε 8 πιάτα αντιπροσωπευτικά της ιστορίας του. Καλωσόρισε τους επισκέπτες με ένα «Οδοιπορικό στο Δάσος» από αφυδατωμένα μανιτάρια και ρίζες, και συνέχισε με το ρύζι iberico μέσα σε στάχτη, το αμύγδαλο nougat και τη διάσημη γαρίδα του, παρουσιασμένη σαν ένα «Δώρο της Θάλασσας».
Παράλληλα ο επίσης βραβευμένος chef Γιώργος Στυλιανουδάκης με τις δικές του δημιουργίες, όπως το πειραγμένο φρικασέ ή το μπαρμπούνι με χτένια, πρόσθεσε τις ελληνικές νότες σε αυτή την υπέροχη σύνθεση. Μια συνεργασία - απόδειξη ότι η Ελλάδα στέκεται με μεγάλη επιτυχία στα υψηλά επίπεδα της παγκόσμιας γαστρονομικής κλίμακας.

KENSHŌ Boutique Hotel & Suites, Παραλία Ορνού, 22890 29001
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.