- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τι χρειαζόμαστε
½ κιλό πλυμμένο σπανάκι χωρίς κοτσάνια
1 μέτριο κρεμμύδι
2 κ. σ. βούτυρο
αυγά
αλάτι
1 κ.σ. μηλόξιδο ή οποιοδήποτε ελαφρύ λευκό ξίδι
Πώς το φτιάχνουμε
Λώνουμε σε ένα τηγάνι 2 κ.σ. βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το σπανάκι, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Μέχρι να «καβουρδιστεί» το σπανάκι βράζουμε σε ένα άλλο σκεύος το νερό με το ξίδι, προσοχή το νερό πρέπει να σκεπάσει τα αυγά, και σπάμε προσεκτικά για κάθε πιάτο 1 αυγό. Μόλις τα αυγά βράσουν, μοιράζουμε το σπανάκι σε μερίδες τοποθετούμε επάνω από ένα αυγό και σερβίρουμε αμέσως.
Σκονάκι: Για ένα ιδιαίτερο touch, μπορείτε να το σερβίρετε πάνω σε φέτες ψωμιού για τοστ. Μια παραλλαγή είναι με χτυπημένα αυγά. Μόλις απορροφήσει όλα τα υγρά το σπανάκι, χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με λίγη κρέμα γάλακτος και το προσθέτετε στο τηγάνι, ανακατεύετε, και τηγανίζετε για 4-5΄. Μπορείτε να το σερβίρετε με σκορδάτο γιαούρτι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.