- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Λαμπερή, πανέμορφη, ταλαντούχα. Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον υπουργό οικονομικών που θέλει να πιει καφέ μαζί με την Scarlett Johansson; Για καφέ δεν ξέρουμε, αλλά στην επιλογή των εστιατορίων η Scarlett σκίζει! Για το δείπνο της επέλεξε το Ω3 στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου, το καταπληκτικό εστιατόριο του Βασίλη Βλαχογεωργάκη και του εξαιρετικού σεφ Γιώργου Σαμοΐλη.

Μερικές εβδομάδες πριν ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νενέλα Γεωργελέ απαντούσε τα παρακάτω:
Το Ω3 μέσα σε πολύ λίγο διάστημα έγινε διάσημο, ακόμη κι αυτοί που δεν έχουν έρθει Σίφνο το ξέρουν. Πως εξηγείς αυτή την επιτυχία;
ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ανησυχία! Στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας μας φέτος, έχει καταγραφεί στη συνείδηση του επισκέπτη ότι 6 μήνες το χρόνο (μέσα Απριλίου με μέσα Οκτωβρίου), 7 μέρες την εβδομάδα, από τη μια το μεσημέρι μέχρι το βράδυ υπάρχει ένα μέρος στον Πλατύ Γιαλό που είναι ανοιχτό και προσφέρει ένα πλούσιο μενού σε πλήρη ανάπτυξη ακόμη και τη μη τουριστική περίοδο (off-season). Επενδύουμε στα καλύτερα ποιοτικώς προϊόντα και σε δυναμικές συνεργασίες εντός και εκτός νησιού-παρακολουθούμε πάντα τους ντόπιους παραγωγούς.

*Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.
Ω3, 2284072014, Πλατύς Γιαλός, Σίφνος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.