- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πες μου ότι έχεις πάει έστω και σε μία συναυλία χωρίς μπίρα και δεν θα σε πιστέψω. Γι αυτό, το συγκεκριμένο φεστιβάλ μιλάει στην καρδιά μας. Μιλάμε για τέσσερις μέρες μουσικής που ξεκινούν με rock, jazz και swing και φτάνουν μέχρι τα ρεμπέτικα. Αλλά κυρίως μιλάμε για μπίρα. Δηλαδή, για πολλή μπίρα. Αυτή, βλέπεις, είναι η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα και θα κάνει πάταγο!

Το φεστιβάλ ξεκινάει αυτή την Πέμπτη 25 Μαΐου στο Θέατρο Βράχων και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Μαΐου. Τι λες; Σου φτάνουν οι μέρες για να δοκιμάσεις και τις 150 ετικέτες; Α! Και 60 drafts, να τα λέμε και αυτά…Αν πάλι νομίζεις ότι μόνο εσύ μπορείς να φτιάξεις την απόλυτη μπίρα, το φεστιβάλ έχει προβλέψει και για αυτό! Το σεμινάριο οικιακής ζυθοποίησης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/5 στις 19.30 και είναι σπέσιαλ αφιερωμένο σ’ εσένα. Εδώ ο τρομερός γνώστης Πωλ Εμμανουηλίδης από το Beer Deli θα σε μυήσει στην οικιακή ζυθοποίηση, φτιάχνοντας μπίρα επί τόπου!

Επειδή όμως μπίρα χωρίς μεζέ δεν γίνεται, στο φεστιβάλ θα υπάρχουν αρκετές προτάσεις street food (αχνιστά λουκάνικα κανείς;;). Όσο για το μουσικό κομμάτι αρκεί να πούμε ότι η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αγγελική Τουμπανάκη, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Μανώλης Πάππος και η Ανατολή Μαργιόλα, ο Haig Yazdjian, ο Στάθης Άννινος με την Άννα Λινάρδου και οι παραδοσιακοί Σκορδαλός και Επιτροπάκης είναι μόνο κάποιοι από τους συμμετέχοντες! Κάθε μέρα θα γίνονται τρεις συναυλίες (δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ). Λοιπόν ναι, αυτή είναι σίγουρα μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για να πιούμε (πάλι) μπίρες.
INFO
2η Γιορτή Μπίρας Βύρωνα: 25/5-28/5
Εισιτήρια
Ημερήσιο εισιτήριο: €5
Εισιτήριο για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ: €12
Περισσότερες πληροφορίες: www.beerfest.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.