- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τις καλοκαιρινές Κυριακές πίνουμε μπίρες
Οι κυριακάτικες Εμbeerίες επιστρέφουν στο Barley Cargo
Κάπου εκεί, στην αρχή της Κολοκοτρώνη, δίνουν το ραντεβού τους οι φανατικοί μπιρόφιλοι της πόλης. Το Barley Cargo είναι από τις μπιραρίες που τις χαίρεσαι. Ενημερωμένη, ευδιάθετη και σπιρτόζα έχει πάντα κάτι νέο να σου σερβίρει. Κυρίως γιατί οι ιδιοκτήτες της υπερ-αγαπούν τις μπίρες και όλο σκαλίζουν την επικράτεια για να ανακαλύψουν καινούργιες μικροζυθοποιίες που αξίζει να γνωρίζεις.

Κάθε χρόνο λοιπόν διοργανώνουν ένα μίνι φεστιβάλ μπίρας με σκοπό να μας συστήσουν όλες αυτές τις δροσερές τους ανακαλύψεις. Οι «Κυριακάτικες Εμbeerίες» ξεκινούν αυτή την Κυριακή, 21 Μαΐου, και ολοκληρώνονται την Κυριακή, 25 Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε Κυριακή θα κάνεις μια ωραία βόλτα στο κέντρο για να δοκιμάσεις από μια καινούργια μπίρα που (μάλλον) δεν έχεις ξανακούσει. Οι μπίρες που θα παρουσιαστούν είναι η Χάρμα από τα Χανιά (21/5), η Ληθένια από τα Τρίκαλα (28/5), η Magna από την Ηλεία (4/6), η Στάλα από τα Γιάννενα (11/6), η αθηναϊκή Noctua (18/6) και η Sparta από τη Λακωνία (25/6). Κάθε μπίρα παρουσιάζεται από τους ίδιους τους παραγωγούς της και συνοδεύεται με μεζεδάκια εμπνευσμένα από τον τόπο παραγωγής της. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου λοιπόν, κάθε Κυριακή στις 21.00 σε περιμένει και μια καινούργια εμbeerία…Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το καλοκαίρι;

Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445, Fb: Barley Cargo
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.