- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Διονύσια, 100 οινοποιεία στο Ζάππειο!
Το κρασί και οι ελληνικοί αμπελώνες έχουν την τιμητική τους το τριήμερο που αρχίζει από σήμερα Παρασκευή 8/2 και συνεχίζεται Σάββατο και Κυριακή 9 και 10/2 στο Ζάππειο Μέγαρο. Συμμετέχουν 100 οινοποιεία και το εισιτήριο που κοστίζει 10 ευρώ περιλαμβάνει αναμνηστικά δώρα, κατάλογο με στοιχεία όλων όσων συμμετέχουν, μία συλλεκτική καρφίτσα (pin) που επιτρέπει στο κοινό να επισκεφθεί όσες φορές θέλει την έκθεση στη διάρκεια του τριημέρου, καθώς και το δικαίωμα να πάρει μέρος στα δωρεάν σεμινάρια γευσιγνωσίας που θα γίνουν (δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, ο αριθμός είναι περιορισμένος).
Μια καλή ευκαιρία για να γνωριστούμε με τα ελληνικά κρασιά, τους οινοποιούς, τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και να δούμε και να γευτούμε κάποια πολύ καλά κρασιά του παγκόσμιου αμπελώνα. Φέτος μπορείτε και να παραγγείλετε όποια κρασιά θέλετε σε τιμές οινοποιείου και αφού δώσετε μικρή προκαταβολή να σας σταλούν στο σπίτι με δωρεάν παράδοση. Ώρες λειτουργίας Παρασκευή 16.00-22.00, Σάββατο & Κυριακή 11.00-20.00. πληροφορίες www.dionysia.gr, τηλ. 2107660560
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.