- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το ελληνικό Patio στη λίστα του CNN με τα καλύτερα εστιατόρια για το 2017
Η κουζίνα του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή ξεχώρισε ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο
Με μια σημαντική διάκριση για την ελληνική γαστρονομία ξεκίνησε το 2017, όταν το CNN συμπεριέλαβε στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της φετινής χρονιάς ένα αθηναϊκό εστιατόριο. Το Patio του ξενοδοχείου The Margi ήταν το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο που επιλέχθηκε και έκανε την Αθήνα να λάμψει δίπλα στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου.
Σημαντικό ρόλο στη διάκριση έπαιξε ο εξαιρετικός σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, ο οποίος βασίζει τη δημιουργική κουζίνα του αποκλειστικά στις φρέσκες πρώτες ύλες, που το εστιατόριο προμηθεύεται καθημερινά από την ιδιόκτητη φάρμα του ξενοδοχείου.

Το Patio δεν θα ανοίξει πριν τις 27 Απριλίου 2017 (λειτουργεί μόνο καλοκαίρι), αλλά λόγω αυξημένης ζήτησης δέχεται κρατήσεις από τώρα.

The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929160
*Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα του CNN εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.