- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
O Ιταλός σεφ που μετατρέπει τα γλυκά του σε ολόκληρους κόσμους
Οι πεντανόστιμες δημιουργίες του Matteo Stucchi
Ο Matteo Stucchi είναι ένας καταπληκτικός ζαχαροπλάστης από την Μόνζα της Ιταλίας που χτίζει πανέμορφους και πεντανόστιμους κόσμους με τα γλυκά του και μικρές χαριτωμένες μινιατούρες. "Η εμφάνιση παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο η γεύση" υποστηρίζει ο Matteo και εμείς μόνο να συμφωνήσουμε μπορούμε ενώ μας τρέχουν τα σάλια. Οι δημιουργίες του χρειάζονται όχι μόνο μία τεράστια δόση φαντασίας αλλά και εξαιρετική υπομονή καθώς η προσοχή που δίνει στις λεπτομέρειες είναι αξιοζήλευτη. Ας δούμε μερικά παραδείγματα!
MIA ΓΛΥΚΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ
ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΤΕΣ ΜΑΣ
ΝΤΥΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ
ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ
ΓΛΥΚΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.