- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τι κάνουν 63 DJs σε ένα μπαρ;
Παίζουν όλες τις μουσικές που αγαπάς για καλό σκοπό! Από σήμερα μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αζόρ
Τις πιο ωραίες στιγμές τις ζεις εκείνες τις νύχτες που μαζεύεσαι με φίλους στο μικρό και χαριτωμένο μπαράκι που αγαπάς. Πίνετε κοκτέιλ, συζητάτε, ακούτε μουσικές και περνάτε ωραία. Ένα τέτοιο μικρό μπαράκι είναι και το Αζόρ στην Άνοιξη. Εκτός από ωραίο όμως, τούτο εδώ είναι και συνειδητοποιημένο.

Ένα βράδυ μεγάλων συζητήσεων οι ιδιοκτήτες του σκέφτηκαν ότι οι βασικές χαρές της ζωής δεν είναι αυτονόητες για όλους. Για αυτό αποφάσισαν να στήσουν μια μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης. Για 4 μέρες (και κυρίως νύχτες) στο μικρό αυτό μπαράκι της Άνοιξης μαζεύονται περισσότεροι από 50 dj’s από όλη τη χώρα, οι οποίοι θα παίξουν όλα τα είδη μουσικής που αγαπάς για την «Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος», που επίσης θα μαγειρεύει εδώ κάθε μέρα.
Από την Πέμπτη 27/10 έως και την Κυριακή 30/10 μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας θα περάσουν από τα decks του The Azor, συνολικά 63 djs. Μέρος των εσόδων θα πάνε στην «Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος». Τι λες λοιπόν να διασκεδάσεις απόψε για καλό σκοπό;

Info
Ανοίξεως Σταματάς 3, Άνοιξη, 210 8140848, περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.