- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Είναι έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, απέναντι από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Αυτομάτως αυτό σημαίνει πως την προτιμούν οι φοιτητές – πόσα άραγε είναι τα βιβλία που έχουν σημαδευτεί από κέτσαπ και μουστάρδα;– και οι θεατές της Στέγης. Από μπουκωμένα στόματα με τα πεντανόστιμα hot dog ακούς μετά τις παραστάσεις βαθυστόχαστες αναλύσεις για τον William Kentridge και την ομάδα tgSTAN να εναλλάσσονται με «μμμμμ, πεντανόστιμο», «εσύ τι πήρες;», «τι είπες πως έχει το δικό σου;». Το δικό μου πάντως, αφού έχω δοκιμάσει και τα 10 hot dog, είναι το Village dog. Λουκάνικο χωριάτικο, πατατάκια sticks, κρεμμύδια ψητά, ντομάτα, μουστάρδα, μαγιονέζα –δεν βάζω κέτσαπ. Μπορώ να δηλώσω πως δεν είναι καθόλου βαρύ και δεν μυρίζει κρεμμυδίλα η ανάσα. Άλλοι της παρέας προτιμούν Corn dog: Λουκάνικο Φρανκφούρτης, καλαμπόκι γλυκό, καρότο, λιωμένο τυρί cheddar, μαγιονέζα.
Οι τιμές είναι από €3 έως €4. Η καντίνα λάμπει από καθαριότητα, ονομάζεται Johnny Hot dog και τη δουλεύουν ο Νίκος, η Γιολάντα και ο Ηλίας σε δύο βάρδιες. Ανοιχτή από το μεσημέρι μέχρι τις 7.00-8.00 το πρωί τις καθημερινές και την Κυριακή από τις 17.00 μέχρι το πρωί. Α, ακόμα κι αν οδηγείς δεν υπάρχει περίπτωση να μην την προσέξεις, γιατί κάποιες στιγμές βλέπεις ουρά τα σταματημένα αυτοκίνητα απ’ έξω. Αχ, πείνασα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.