Το Μεγάλο Φαγοπότι του Vezené
Έχεις σκεφτεί πώς θα ήθελες να είναι μια ιδανική Κυριακή; Εγώ ναι. Θα ήθελα να ξυπνάω αργά, να πίνω καφέ αργότερα, και το μεσημεροαπόγευμα να βρίσκομαι με φίλους γύρω από ένα τραπέζι, να γελάμε, να τρώμε και να πίνουμε. Και μετά να ξανατρώμε. Θα ήθελα να μοιάζουν οι Κυριακές με τα Χριστούγεννα, να σηκωνόμαστε από το τραπέζι, μόνο όταν είναι πια πολύ αργά.

Κάπως έτσι το σκέφτονται και στο Vezené και επαναφέρουν για ακόμη μία χρονιά τις (πολύ επιτυχημένες κατά γενική ομολογία) 3pm Sundays. Εδώ, οι Κυριακές κυλάνε χαλαρά, στο βάθος παίζει τζαζ και μπροστά σου λάμπει ένα πληθωρικό εορταστικό τραπέζι.
Όσο για το μενού...Αρκεί να πούμε ότι είναι επηρεασμένο από την θρυλική ταινία «Το μεγάλο Φαγοπότι» του Μάρκο Φερρέρι. Με άλλα λόγια...πιο πληθωρικό δεν γίνεται. A La Carte Menu και πιάτα ημέρας ερωτοτροπούν γύρω από την ιδέα της πληθωρικότητας, της ανθρώπινης επαφής και της αρχέγονης ζεστασιάς ενός κυριακάτικου τραπεζιού.

Οι πρωτόγονες τεχνικές του καπνού, της θράκας ξύλου ελιάς και της ροτισερί είναι και πάλι οι απόλυτες βασίλισσες στην κουζίνα του Ari Vezené. Στην τραπεζαρία βγαίνουν με σειρά προτεραιότητας: μια φραγκόκοτα, μια μοσχοβίτικη πάπια, ένα χωριάτικο κοτόπουλο, πίτες όλων των ειδών, κυνήγια με χοντρά ζυμαρικά και ένας στρατός από αυγά, όλα σενιαρισμένα με την ύψιστη μαεστρία της μαγειρικής τέχνης, πριν πάρουν θέση στο πιάτο σου.

Αυτά τα νόστιμα και αξιοθαύμαστα θα συμβαίνουν στο Vezené για κάθε Κυριακή του Δεκέμβρη. Late Lunch στις 3μ.μ και Early Dinner μέχρι τις 12π.μ.
*Το εστιατόριο θα λειτουργήσει παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ενώ θα παραμείνει κλειστό στις 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.
Βρασίδα 11, Αθήνα, 210 7232003
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.