- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ο πολυχώρος Γιορτή αλλάζει μενού, wine list, καφέ. Η ανανεωμένη αισθητική του χώρου, το ‘φρέσκο’ μενού όπου οι πρώτες ύλες (από συνεργαζόμενες φάρμες και αγροτικές καλλιέργειες) παραμένουν άριστες, και ο μειωμένος τιμοκατάλογος, συνθέτουν το νέο εγχείρημα για έναν χώρο που υπόσχεται εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής!
Παραμένουν, ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος που συνεχίζει να ψήνει απίστευτες πίτες, ο ατμοσφαιρικός χώρος που θυμίζει σκηνικό παλιάς ταινίας και το πράσινο του Βοτανικού Κήπου που δροσίζει τα μεσημέρια και τα βράδια.
Γνωρίστε τον πολυχώρο εκ νέου, δοκιμάστε τον καινούργιο του κατάλογο, απολαύστε ένα ποτήρι κρασί από την πλήρως ενημερωμένη κάβα, μία δροσερή μπύρα ή το ‘άγιο’ τσιπουράκι συνοδεία των πιο εκλεκτών μεζέδων. Πιείτε το ποτό σας και διαλέξτε το cocktail σας στο μπάρ, ή απλώς απολαύστε έναν χαλαρωτικό καφέ με ένα γλυκό από την απίθανη λίστα.
*Ο χώρος είναι διαθέσιμος καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου για όλες σας τις κοινωνικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, parties κλπ*
Info: Τέρμα Ιεράς Οδού (Πάρκο Μονής Δαφνίου), Χαϊδάρι. Τηλ.: 210-5326163.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.