11 διάσημοι σεφ, 13 βραδιές ελληνικών γεύσεων
Η ελληνική κουζίνα γιορτάζει στο Greek Gastronomy Festival του Porto Carras Grand Resort
Ότι η Χαλκιδική είναι κα-τα-πλη-κτι-κή το γνωρίζουμε όλοι. Η εναλλαγή των χρωμάτων από το αναζωογονητικό πράσινο της βλάστησης στο βαθύ μπλε της θάλασσας αρκεί για να νιώσεις ότι είσαι στον παράδεισο. Τι θα μπορούσε να κάνει μια βόλτα στην Χαλκιδική ακόμα καλύτερη; Ένα φεστιβάλ γαστρονομίας φυσικά...!
Αυτό το καλοκαίρι, διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις και μοναδική ατμόσφαιρα, φιλοξενούνται στο Porto Carras Grand Resort, τοποθετώντας τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη για τρίτη συνεχή χρονιά.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου δημιουργούν πιάτα που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα αναμένεται να μας καταπλήξει με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!
Στο Tsipouraki Restaurant με τη μαγευτική θέα, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία, Porto Carras Μαρίνα, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας, όταν θυμόμαστε τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016
17 Ιουνίου
Πάτερ Επιφάνιος
24 Ιουνίου
Γιάννης Μπαξεβάνης
1 Ιουλίου
Δημήτρης Σκαρμούτσος
8 Ιουλίου
Νίκη Μηταρέα
15 Ιουλίου
Χριστόφορος Πέσκιας
22 Ιουλίου
Γιάννης Αποστολάκης
29 Ιουλίου
Μαρία Εκμεκτσιόγλου
5 Αυγούστου
Ντίνα Νικολάου
12 Αυγούστου
Πάτερ Επιφάνιος
19 Αυγούστου
Νίκος Κοντοσώρος
26 Αυγούστου
Τάσος Αντωνίου
2 Σεπτεμβρίου
Μιχάλης Νουρλόγλου
9 Σεπτεμβρίου
Γιάννης Μπαξεβάνης
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.